søndag den 30. august 2009

Week-end i Gåsehaven

Fredag aften i Gåsehaven. Steen og jeg trak en flaske rødvin op, og satte os godt til rette i sofaen, alt imens kok Line tilberedte maden. Skøøønt.
Panerede krebinetter med smørdampede grønsager...Line har nu i 6. klasse fået et nyt fag på skemaet. I "Hjemmekundskab" skal man (som da jeg var barn) lære at panere og stege krebinetter. Lækkert at hun har planlagt at hver uges menu i skolen også skal laves hjemme.















Indimellem blev der også strikket - og vundet garn...godt der er en hjælpende hånd...


Dejligt at ældstepigen ynder de hjemmestrikkede strømper, når nu jeg elsker at strikke dem..

12 kommentarer:

  1. Dejligt, med de piger. Jeg bliver næsten helt misundelig:-) Anders skal have hjemkundskab i dag for første gang, det har været aflyst de andre gange af forskellige årsager, så mon også snart vi har en lille kok i huset - jeg håber det. Har du forresten set den blog der hedder "underet er, at vi er til". Det er også en sygeplejerske der skriver, og hun er ret hyggelig at læse:-)

    SvarSlet
  2. Den vil jeg lige besøge - men jeg kan godt se, at jeg er vist nødt til at prioritere, fordi de er jo alle så godt skrevet - og hvilken inspiration man får!

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet