onsdag den 16. september 2009

Hvad er det nu...

...man siger? Jeg har hørt det så mange gange.

Små børn= små problemer, store børn= store problemer.

Vi har været forskånet for "problemer", (eller vi har ihvertfald glemt det), men der har været beslutninger omkring børnenes hverdag -skal de fortsætte i fritter? Skal man vælge gymnastik fra, og håndbold til osv osv..
Nu synes jeg lige pludselig, at det popper op: Store børn = store beslutninger.
Katrine og jeg har været på Skals Efterskole - hun er blevet optaget, og vi er til informationsaften.
Skøn skøn efterskole. Ambitøse lærere, der virkelig vil, dejlige fysiske rammer, og sandelig: eleverne (fra 15-16 år) GAV HÅNDTRYK ved rundvisningen på skolen - og så flot og selvsikkert de klarede det! Derudover har Skals en helt speciel 10. klasse, hvor eleverne arbejder problemorienteret...Mor her tænker frem til ungdomsuddannelsen og videregående uddannelse - det er jo problemorientering, dét, man gør idag. Godt så!

Hvis det skulle være - så skulle det være Skals....men det koster altså 52.000 for 10 måneder! Og det er endog mellemprisklasse. Måske hun bare har lyst til at gå direkte på gymnasiet? Det er en stor beslutning, synes jeg..

9 kommentarer:

  1. Det ER en stor beslutning. Det kan være svært som 15-16 årig at vide, hvad man vil med sin fremtid, heldigvis er det aldrig helt endeligt, det kan vi to da skrive under på, Charlotte:-)

    SvarSlet