lørdag den 28. november 2009

Bælgmørke ude i skoven...

..= total hygge. Vi fyrer med træflis i stokeren, har fyret op i pejsen, og nu hvor det er blevet bælgravende mørkt her ude i fredskoven, tænder vi stearinlysene i vinduet. Jeg sidder på min ynglingsplads i køkkenet, strikker og laver mad indimellem...total afstresning.
Jeg har i dag investeret i et 100 grams strømpegarnnøgle fra Regia - er nu påbegyndt et par strømper (til mig selv:-)). Pigerne har været i svømmehal, vi har oset lidt i Hadsund, købt nogle få julegaver..fik en dejlig frokost i godt selskab..hvad mere kan man ønske sig af den sidste lørdag i november?

12 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare hyggeligt og smukt stearinlysbillede i vinduet. :0) Ønsker Jer en rigtig god 1. advent. :0)Dora

    SvarSlet
  2. Dora, det er total idyl, og det er lige det jeg har brug for efter sådan en arbejdsuge. Så er jeg klar igen mandag morgen kl 05.30...God 1 advent til dig og dine :-)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet