tirsdag den 17. november 2009

Lidt strik...

...skal der til, imens jeg bliver færdig med den "PINE"-cardigan. Det går op for mig, at patentstrik tager dobbelt så lang tid - til gengæld bliver cardiganen også dobbelt så tyk. Pulsvarmerne er fra Garngalleriet, købt i butikken i Ry. De er strikket af plantefarvet uld i et simpelt vævestrikmønster.



Butikkerne er allerede for lang tid siden færdige med juleudsmykningen. Herhjemme er vi altid lidt sent på den, men Katrine glæder sig allerede, hun har nævnt adventsgaver, hun vil bage pebernødder og lave konfekt, en rigtig hyggetrold, er hun. Derfor er vi også startet så småt med julehyggen....men det er altså lang tid at glæde sig.
Fridagen i dag skal gå med forældre/hjemsamtale, afhentning af Cecilie fra minikonfirmand, indkøb af fødselsdagsgaver, samt afstemning ved kommunalvalg, og aftenmaden, menúen er selvfølgelig....valgflæsk.

7 kommentarer:

  1. sikke nogle fine farver pulsvarmerne har :-) Jeg begynder også at glæde mig til at finde julehyggen frem, måske man kunne tyvstarte lidt!

    SvarSlet
  2. Lykke, jeg synes farverne er helt unikke, det skyldes måske at det er naturfarver. Jeg har været inde og besøge din blog - royale pulsvarmere - god idé, de er rigtig fine.-)

    SvarSlet
  3. Dejligt med en fridag, men sikke fyldt op den er. Jeg har lige siddet og tænkt om det mon er for tidligt at "for-jule" lidt, jeg fandt nemlig en pose jule-frugtthe, min mormor købte til mig i sommer, da hun besøgte "Käthe Wohlfahrt".

    SvarSlet
  4. Charlotte, jeg tror da, vi er ved at blive "grebet" lidt af julestemningen. Jeg synes også, at jeg trænger til lidt hygge ovenpå week-endens vagter, og alt det nye der sker på arbejdet lige i tiden...

    SvarSlet