lørdag den 20. februar 2010

Arbejde..

..joo, jeg kom da på arbejde i morges...efter lidt brug af sneskovl kl 05.15 tidlig morgen i Gåsehaven. Nåede frem efter 1½ time - og en U-vending på vejen pga glat føre. Ja, jeg ved det godt, tålmodighed og dermed lav hastighed er en dyd i glatføre. Heldigvis tog sneen fra i vejkanten, og der kom ingen modkørende..kom lige ½ time for sent...ingen sne, da jeg skulle hjem kl 15.15.
Der manglede en nattevagt til den kommende lørdag nat, fordi en kollega er faldet på glat is og har slået ryggen. Så jeg har fået omlagt timer og møder ind i nattevagt igen kl 23. Nu skal det altså ikke blive snestorm i nat, så jeg ikke kan komme hjem i morgen tidlig!

13 kommentarer:

  1. Pyha, jeg synes også, det har været besværligt at komme ud og hjem i de sidste dage, Charlotte. Godt der ikke skete noget, da du skred i en U-vending!

    SvarSlet
  2. Madame, det er ikke til at forstå, at det snart er forårsmåned marts - men jeg er begyndt at se frem til det efter denne omgang:-)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet