lørdag den 27. februar 2010

Tjek...

.. udført. Ikke alt fundet OK. Det meget tø-sne samt tilfrosne tagrender har resulteret i et dryp -sted i køkkenet. Ingen skade, men vi fik fjernet så meget sne fra taget som muligt.












Der blev fundet et rigtig godt sted til det flotte flettede fuglefoderhus. Jeg er rigtig glad for det, for det første fordi jeg synes det passer her i Gåsehaven, for det andet fordi det er en kær kollega, der har flettet det. Der er lagt mejseboller ind på brættet, og jeg kan se fuglene fra køkkenet..hvis de bestemmer sig til at bruge det!


Jeg medbragte mine "drømmebøger" i dag. Midt i alt tø-sneen og frosne tagrender og dryp-sted i køkkenet, er det rart med en kop varm kaffe og lidt "drømme" om sommer og sol og urtehave og hønsehold og...

16 kommentarer:

  1. Eja det var godt, at I fik tjekket taget :-)
    Herligt lille fuglefoderhus, mon ikke det snart bliver taget i brug?
    Håber at din fod er ok, har selv prøvet med en hælspore og det var ikke sjovt!
    God fornøjelse med drømmeriet :-))))))

    SvarSlet
  2. Tak for de søde ord Laura:-) Det går bestemt ikke godt med foden. Jeg gad vide, hvor lang tid det varer?? behandling med binyrebarkhormon har ikke hjulpet - jeg har bestilt tid hos bandagist og bestilt green comfort sko...ved ikke hvad jeg skal gøre mere. det kan kun gå fremad:-)

    SvarSlet
  3. Godt der ikke skete skade på grund af sneen, Charlotte! Og sikke en fin idé at du har hængt foderhuset uden for køkkenvinduet - det er også der, jeg kigger på fuglene i min have.
    Dine bøger ser meget lækre ud!

    SvarSlet
  4. Det var dog et usædvanlig sødt foderhus, noget kønnere end det første:-) Mon ikke snart vi har fået sne og vinter nok?!

    SvarSlet
  5. Madame, jeg håber at jeg får glæde af fuglehuset. Ja, bøgerne er lækre, og de er kilde til megen drømmeri:-)

    SvarSlet
  6. Jo, Charlotte, nu har selv jeg fået nok:-)Jeg er vist nødt til at lave ny tjek-opsnart:-)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet