tirsdag den 9. februar 2010

Dagen derpå...

...eller "nattevagtstømmermænd". Det er sådan det er i dag, efter at jeg afsluttede 3 nattevagter i går morges. Med 4-5 timers søvn indimellem nattevagterne, og det faktum, at jeg IKKE er natteravn, men et udpræget A-menneske, ja så opstår der en slags influenzalignende tilstand i kroppen, med frysninger, hovedpine grænsende til migræne. Og så på den ene fridag, jeg har mellem nattevagterne og 2 aftenvagter onsdag og torsdag. Hvad gør man?















Kuren: 1 g Tbl. Pinex + 400 mg Tbl. Ipren. Derudover en god portion vitaminer og mineraler i form af en nærende grønsagssuppe+rigelig at drikke pr. os....Hovedpinen er gået væk, og kroppen er langsomt ved at restituere sig. Jeg er rehydreret og snart klar igen. Om ikke så længe skal der opstartes bagværk til morgendagens madpakker, og der skal hygges med pigerne, når de kommer hjem fra skole.


















Et strikkeprojekt er SÅ klar til at blive påbegyndt...men ikke i dag.

13 kommentarer:

  1. Stakkels dig, det lyder hårdt. Jeg er glad for jeg ikke har nattevagter, jeg er sikker på jeg ville have det lige som du beskriver. Men sikke spændende farver der ligger foran dig, hvordan kan du dog vente??? Hvad skal du lave, det ser vildt spændende ud med alle de farver. Fortæl fortæl:-)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg er ved at få slået fast én gang for alle, at jeg kuin ønsker dag-og aftenvagter. Vi er nu 52 sygeplejersker, så afd.spl vil forsøge at lave et rul, hvor vi skal arbejde hver 3 week-end og uden 12-timers vagter, eller ihvertfald kun med en 12 timers vagt. Jeg er gået over på hver anden week-end igen, 12-timers nattevagterne er for hårde.
    Det er en lang cardigan fra Istex, jeg skal strikke, du kan se den lidt utydeligt på billedet, ellers har jeg et billede i et tidligere indlæg her på bloggen. Ja, jeg glæder mig til at komme igang:-)

    SvarSlet
  3. Uha de nattevagter lyder til at være hårde. Jeg har ikke selv prøvet det, men manden har tidligere arbejdet fast om natten og han synes det var for hårdt.

    SvarSlet
  4. Jane, jeg synes de er hårde, der er dog nogle få sygeplejersker på afdelingen, der kun har nattevagter, og de trives med det. Jeg kan godt forstå, at din mand synes det var for hårdt med fast nattevagt:-)

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet