fredag den 12. marts 2010

Det halveminikongerige 3

...strikket i Zauberball strømpegarn, knap 100 g, pinde nr 4. Det er efterhånden en vane, at jeg altid har "Det halve minikongerige" samt et par strømper på pindene ved siden af det "store" strikkeprojekt. Tørklædet er sjovt at strikke, strømpestrikketøjet kan man tage med hvorsomhelst...
Jeg ved ikke, hvem der skal have det, men så har jeg det til at ligge til en gave...

12 kommentarer:

  1. Oj hvor er det flot. Jeg har lige opdaget at det jeg selv strikker er en minikopi af kongeriet, så jeg er selvfølgelig vild med det du har lavet :)

    Rigtig god weekend
    Kh Henriette

    SvarSlet
  2. Henriette, jeg har jo kigget dig lidt over skulderen. Jeg har også overvejet Karens Nos sjal, det er altså bare så flot, det du har kreeret. God week-end til dig.

    SvarSlet
  3. Hvor er det altså flot! Har du lavet det i flere farver? synes at det ser sådan ud på billedet :-)
    Er gået helt i stå ved starten af yderborten, som vist skal strikkes på langs, tror jeg.
    Er i stedet gået i gang med Stines drops trøje. Den er bare så skøn og nem, dejligt :-)

    SvarSlet
  4. Laura, mønsteret kommer helt af sig selv, det er flerfarvet garn. Ja, yderborten skal strikkes "sammen" med de hvilende masker - du kan se teknikken hos "unikarina", hun har vist det så fint. God fornøjelse:-)

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet