lørdag den 27. marts 2010

Jeg har vundet i lotteriet...

...nej, ikke helt, men det føles da sådan. Mine svigerforældre har foræret os et sæt gamle træmøbler - de var ved at blive for tunge at slæbe rundt på. Vi kan lige bruge dem under halvtaget på terassen - så kan vi spise ude, selvom det regner, og der er plads til os alle fem:-) Møblerne var jordslået og meget sorte, men efter grundig vask med husrens, er de nu klar til brug. Måske skal de senere have en slibning og møbelolie. Havemøblerne er sat frem, og snart sætter vi også uret en time frem:-)

12 kommentarer:

  1. Smukke er de, dine nye havemøbler. Og herligt med lidt overdækning, i hvertfald så længe at solen ikke skinner så meget.
    Dejligt at foden godt gider te sig ordentligt igen, især nu hvor der skal males. Minder mig om at vores hus også trænger til lidt maling, venter nu med det til der er ca. 9 graders varme hele døgnet.
    God påske til dig fra Laura :-)

    SvarSlet
  2. Laura, jeg tror du har ret, det er vist lidt for tidligt at begynde med at male:-)

    SvarSlet
  3. Tillykke, hvor er de smukke! Sådan nogle havde min mormor i hvidt, det er ægte klassikere :-)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet