fredag den 14. maj 2010

Endelig titter..

..solen frem og laver flimreskygge imellem de store grantræer. Det bliver en smuk aften. Magnolieblomsterne har åbnet sig lidt mere i dag, men de står stadig på spring.

Molly har fundet sin ynglingsplads, og snart så går turen hjem til Drøsbro Mejeri - for hende og resten af familien. Jeg bliver her i Gåsehaven og nyder det smukke vejr i aften - jeg skal nemlig på arbejde i morgen tidlig:-)

11 kommentarer:

  1. Hej Charlotte. Tak for sidst, det var vel nok en hyggelig dag. Jeg nåede ikke at få sludret så meget med dig, som jeg gerne ville, men sådan er det, når der er så mange. Der ser vel nok hyggeligt ud i Gåsehavehuset. Kærlig hilsen Charlottes mor (Annelise)

    SvarSlet
  2. Hej Annelise.
    I lige måde.
    Hvor var det en dejlig dag, og hvor var det hyggeligt at se Charlottes familie og venner - vi har jo kun hørt lidt om jer allesammen.

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet