tirsdag den 22. juni 2010

Lidt om strik og gode undskyldninger

Så er det ene ærme på Model 2000 færdig. Jeg er ved at tage ud til forstykke og bagstykke. Ialt bliver der så 348 masker på pindene...altså lidt for stort stykke strikketøj til badeferien. Og så er det jo uld.. Derfor har jeg selvfølgelig købt et lille strikkekit, et lille topstykke til Cecilie, det er bomuld/uld - det er da rarere at strikke med på en badeferie? (Hvis jeg kommer til at strikke). Ellers så har jeg også købt den tynde uld/bomuld til et let sjal - det var på tilbud.
Var det ikke en rigtig god undskyldning for at købe og påbegynde nyt??

17 kommentarer:

  1. Jo det var en god undskyldning...hvis man har brug for sådan en. Det er gode ting du har købt.

    SvarSlet
  2. Helvig, du har ret, hvorfor har jeg brug for en undskyldning? Det skulle da lige være fordi jeg har dårlig samvittighed:-)

    SvarSlet
  3. Rigtig god undskyldning, jeg er sikker på at Cecilie ikke er ked af et kommende projekt til hende, den skal nok blive rigtig god - husk maskemarkører.

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet