tirsdag den 1. juni 2010

Viften..

..eller model 2000...begge modeller af Marianne Isager. Hvilken skal jeg strikke nu? Nu har jeg altså købt garnet til viften, så den skal strikkes på et tidspunkt. Lige nu blev det så model 2000, der vandt, for jeg skal ikke have for meget udfordring på strikkefronten lige i tiden, og det skal være noget, man kan gå til og fra. Jeg tror faktisk ikke, at jeg nogensinde har strikket en Marianne Isager model, så det bliver lidt spændende. Jeg har købt en helt lys meleret syrenfarve, så farvevalget er også nyt:-)

Så faldt jeg for denne garnvinde (eller hvad den hedder). Jeg har i lang tid overvejet investering i sådan én, men synes at de er meget dyre. Så så jeg den i dag, da jeg skulle afhente garnet hos min lokale garnbutik, og så til en rimelig pris. Sammen med krydsnøgleapparatet går det nu som en leg at vinde garnet op.

11 kommentarer:

  1. Det ser atter spændende ud, det du skal have på pindene, glæder mig til at se resultatet. Den garnvinde kommer du ikke et sekund til at fortryde. Jeg har en gammel gammel en, jeg har fået af min mor. Den er ikke til at undvære. Jeg kunne dog godt bruge et krydsnøgleapperat, for sådan et har jeg ikke. Dit farvevalg ser også spændende ud, du skejer rigtigt ud med de farver;)

    SvarSlet
  2. Charlotte, jeg er allerede glad for den:-) Seen kunne slet ikke gætte hvad den skulle bruges til, men min familie kunne ikke lade være med at fnise lidt, da de så julelysene i mine øjne, da jeg brugte den i går aftes:-)

    SvarSlet
  3. Både krydsnøgleapp. og garnvinden er uundværlige redskaber for en strikker. Det gør det ekstra sjovt at gå igang med noget nyt, når der skal vindes op fra fed....og så tager det jo ingen tid..
    Isagermodellerne er flotte - men opskrifterne kan være en udfordring....

    SvarSlet
  4. Anette, jeg kan da slet ikke forstå at jeg har kunnet undvære den garnvinde:-)

    SvarSlet