søndag den 1. august 2010

En skøn plet..

..på jorden. Vi drog afsted i dag for at besøge Bjørn og Maja, der bor på en dejlig plet i Jylland. De bor i kollektiv i en gammel omrestaureret å-mølle, i meget smukke omgivelser. Kaffe og boller og den skønneste hindbærkage på deres lille teresse med udsigt og i selskab med åen, der klukker med...Så en rundvisning på kollektivet, hvor de dyrker grønsager, holder får og høns til at supplere husholdningen. Kaniner for sjov (tror jeg nok).

Mange skønne pletter blev spottet - hvis JEG boede her, så ville jeg sidde her:
...og her...

...og her..
Jeg var helt bjergtaget af denne hjemmelavede saunahytte...Til sidst aftensmad sammen med resten af beboerne i kollektivet, for det var Bjørn og Majas tur til den ugentlige madlavningsdag...Næste måned skal de tilmed stå for madplan til 23 mennesker. Et andet hold sørger for indkøbene..Et tredje hold sørger for fyring, et fjerde hold for at slå de store plæner med græs... et femte hold for...?

Så charmerende og alternativ, men rummelighed er nok en rigtig god egenskab at have, hvis man skal være kollektivist:-)

10 kommentarer:

  1. Hvilken herlig saunahytte, hvem siger, at man behøver bo i Finland for at have sauna :-)
    Tak for informationerne om opskrift til de franske anemoner, griner altså lidt, for jeg har lige hevet en opskrift op af min garnpose, og ja gæt engang: det var franske anemoner af Karen Noe, som jeg købte i foråret da jeg startede på mit ½ prinsesjal, hi, hi. Nu mangler jeg bare at strikke det ;-)
    Mange hilsener fra Laura

    SvarSlet
  2. Neej, hvor godt, så har du altså opskriften - jeg synes faktisk at det bliver et luftigt og dejligt sjal, go' fornøjelse engang:-)

    SvarSlet
  3. Det er vist å-møllen, du fortalte om ovre hos mig - hvor ser det dejligt ud, Charlotte! Jeg er også vild med den saunahytte :-)

    SvarSlet
  4. Madame, ja en saunahytte ved nytårstid, og så en å at hoppe i indimellem svedeturene:-)Der er flere å-møller i midt/øst jylland. "Vores" åmølle ligge lige om hjørnet, og jeg kan love dig, at den blev min, hvis...Den anden å-mølle vi besøgte i søndags er et kollektiv og ligger ved Århus.

    SvarSlet