onsdag den 11. august 2010

Menneskeskæbner

I dag er sumpe-dag. De seneste 5 dages indtryk og oplevelser fra sygeplejerskearbejdet er krybet ind under huden og det er tid til at de langsomt skal "synke til bunds". Det vil ikke sige, at de skal glemmes og gemmes for altid, nej slet ikke, men visse ting skal gennemtænkes og revurderes, før man kan lagre dem på fjernlageret - så er de klar til at blive hentet frem igen en anden gang, de er nu guld værd, for man er blevet den erfaring rigere, og har derfor lidt flere handlekompetancer at gøre godt med. Så er det jo sådan, at jeg synes, at et stykke strikketøj er det skønneste stykke værktøj at "sumpe" med...

16 kommentarer:

  1. Ja, os der arbejder med mennesker bruger os selv og møder indimellem nogle skæbner/oplevelser, som skal bearbejdes.
    Det er rart, at du har mulighed for at "sumpe" med strikketøjet - af erfaring ved jeg, at havearbejde også er god terapi!

    SvarSlet
  2. Havearbejde er alletiders "sumpe"arbejde for mig også. En gåtur i naturen er også godt, synes jeg. Det er en helt anden måde at bruge sig selv på. Frisk luft, liflige dufte og smukke blomster/planter kan kun gøre mig glad.

    SvarSlet
  3. Jeg er nok mest enig i det med strikketøjet:) For mit vedkommende, er haven Palles at arbejde i, jeg nøjes med at sidde i den og nyde det han går og finder på;) Det lyder som om du igen har haft et par hårde dage på jobbet. Dejligt strik du har gang i, ser det ud til.

    SvarSlet
  4. Ja Charlotte,der er nogle hårde vagter engang imellem,det giver heldigvis mere end det tager:-) Strikket er Karen Noes sjal "Franske anemoner". (Du har set garnet dertil:-))

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet