tirsdag den 31. august 2010

På pindene

...er 2 projekter. Det første er Katrines "Retro"- bestilling - en tyk og blød sweater:Den skal snart blive færdig, for den bliver strikket på pinde nr. 7. Derfor var det jo absolut livsnødvendig at have et sideprojekt, der er helt anderledes og sjovt at strikke: Denne teknik har jeg aldrig prøvet at strikke før, og jeg er blevet helt opslugt - det forstås at Katrine ikke er helt tilfreds:-)

17 kommentarer:

  1. SuperKarlas sjal er rigtig sjov at strikke og ikke til at lægge fra sig - lige én firkant til og lige én til og ... Spændende om du kan nøjes med ét sjal- jeg kunne ikke!

    SvarSlet
  2. Trøjen ser ud til at blive rigtig dejlig...og sjalet ser spændende ud, jeg har opskriften men ikke lige haft tid til at gå igang med den..

    SvarSlet
  3. Ja jeg her jo strikket gu ved hvor meget domino efterhånden og det er en super teknik. Man skal hele tiden liiige ha en firkant mere ikk ?

    Det kan kombineres i det uendelige og både til tøj,tasker, tæpper og sjaler.

    Glæder mig til at se resultatet når du er færdig.

    Kh Henriette :)

    SvarSlet
  4. Forresten.. de to ponchoer du viser frem længere nede, har du opskriften til dem stadigt væk?? jeg kunne godt tænke mig at prøve at strikke sådan en, i IKKE kradsende garn hehe.

    De er dødflotte og jeg husker dem også fra min barndom i 70'erne :-))

    Kh Henriette

    SvarSlet
  5. Den Superkarla er bare så flot, har længe overvejet om jeg skulle lave den. Har faktisk Kauni garn liggende... Jeg følger lige med i hvordan din skrider frem. Forstår godt Kathrines utilfredshed, men så må hun jo igang selv;)

    SvarSlet
  6. Susanne og Henriette - man skal lige have en firkant mere:-) Det bliver ikke det eneste Karla sjal, jeg strikker:-)

    Henriette, jeg har desværre ikke opskriften, men jeg kan se, at der er strikket to stykker, der er syet sammen - håber det kan hjælpe:-)

    Charlotte, den er rigtig sjov at strikke, kan anbefales. Katrine kommer vist ikke i gang foreløbig, det er vist ikke en mor/datter ting, desværre:-)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet