tirsdag den 2. november 2010

En glad mejerist

Der var ingen ro på ham til morgen, så jeg kunne ikke få et skarpt billede. Først over i mejeriet, og gå en runde som vanligt. Overlevere den gode nyhed til Team Drøsbro: "Vi blev gruppevindere". Så tilbage i privaten, der blev påmonteret mørk habitjakke og slips. I tilfælde af, at man skulle være så heldig at blive Danmarksmester..igen i år.  Kl 11 skulle han vide besked, og han lovede højt og helligt at ringe. Måske han har været på podiet og trykke Prins Joakim i hånden? Hvorfor ringer han ikke?
Så ring dog! Nej, nu ringer jeg! - Nå, desværre blev det ikke i år. En Danbo-ost tog Danmarksmesterskabet i år. Men gruppevinder i BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) blev de. Tillykke Team Drøsbro. Godt gået! Pigerne og jeg tager nu til Herning og Mejeriudstilling for at fejre det, og for at smage på is og ost:-)

17 kommentarer:

  1. Tillykke med ham - det er da ikke nemt at strikke i en sådan spænding ;-)

    SvarSlet
  2. Godt gået, stort TILLYKKE med ham.

    SvarSlet
  3. Det var da super flot gået, jeg kan forestille mig der er hård konkurrence. Hils og ønsk tillykke:)

    SvarSlet
  4. Tillykke til mejeri-steen og selv uden royalt håndtryk er det rigtig flot, du må også hilse fra mig og ønske tillykke c'',)

    SvarSlet
  5. Stort tillykke!
    Ps: Ang. Amtsgymnasiet, så husker jeg fint Minke og Co.:-). Vi har formentlig haft samme lærere - jeg havde bl.a. Fryd (tysk) og Groesmeyer (dansk)

    KH Gittemay

    SvarSlet
  6. Tak for hilsner og lykønskninger - de er sendt videre:-)

    Gittemay, oh skræk, jeg havde Groesmeyer til tysk:-)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet