lørdag den 29. januar 2011

Hvad?

Man er ti år. Man går på gæstetoilettet.

Man åbner for vandhanen for at vaske sine hænder. Så dukker ham her op.

 Hvad kan man andet end skrige det bedste man har lært? "Vores" flagermus er kommet frem fra sit hi i hulmuren. Måske der er gået koks i hans indre årstidsur?
Han er nu på rekreation ovre i det lune fyrrym. Vi turde ikke andet. For vi vil jo gerne se ham flyve rundt igen til sommer. Vi har kun ham.

13 kommentarer:

  1. Hvor er han bare sød :-D Jeg elsker flagermus....de har sådan nogle søde "ansigter" (hvis det hedder sådan på dyr). Godt i passer godt på ham - han skal nok få det dejligt i fyrrummet.
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Hatten af for jer - jeg kunne bare ikke leve med en flagermus! Først troede jeg det var en frø og den havde været velkommen, men en flagermus næh nej ;o)

    SvarSlet
  3. Jeg kan godt forstå hun skreg, det havde jeg garanteret også gjort og jeg ville ikke have anet hvad jeg skulle stille op med en flagermus, jeg er dog ret sikker på at mine drenge nok skulle have fundet på noget. Godt for jer i har et lunt fyrrum, her i huset havde drengene garantert insisteret på at den skulle være inde:)

    SvarSlet
  4. Gisp, jeg tror jeg ville s.... i bukserne af skræk hvis sådan en fætter dukkede op inde hos mig.
    Flot, at i giver den rum og plads!

    SvarSlet
  5. Heldigvis tror jeg han overlevede at blive våd. Da han var tør næstedag, bar vi ham op på loftet over garagen, og kort tid efter var han fløjet væk...så mon ikke vi ser ham til sommer, når alle fugle er gået til ro??

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet