lørdag den 29. januar 2011

Jeg har fået en award..

..og tak for det, Britta. Jeg er meget glad for at have opdaget Brittas blog, for hun kommer fra det dejlige Nordjylland - det er skønt at følge lidt med i, hvor der sker i det nordlige Danmark, fordi jeg selv har boet der i en årrække, og oplevet den skønne egn. Med awarden følger: Fortæl 8 ting om dig selv:



1. Jeg er gift med Steen, vi har flyttet rundt i hele Danmark pga arbejde. Vi har 3 dejlige piger. Vi bor på et mejeri i det midtjydske



2. Jeg er uddannet mejerist og mejeritekniker, for 4 år siden blev jeg sygeplejerske - uden tvivl et svært valg, men uden et sekunds fortrydelse.



3. Jeg elsker også Gåsehavehuset, der ligger i fredskov i det nordjydske. Det er der, hvor pulsen falder med 20 pulsslag. Mange hverdagsfridage og ledige week-ender er fløjet af sted her.






4. Den bedste gave jeg kan få: rengørings- og oprydnings-gratiskort til resten af livet. Jeg elsker, at der er orden og rent, men det er den værste beskæftigelse jeg ved. Tidsluger..




5. Jeg er bidt af en gal garnnøgle - jeg strikker...Nyopdaget hobby er fotografering. Det er kommet til efter jeg er startet med at blogge i 2009.



6. Jeg elsker dyr, har 1 cockerspaniels og 1 undulat. Havde gerne flere dyr, såsom ænder, gæs, høns, geder, katte...Desværre ikke muligheden - men det kommer nok..




7. Jeg kan lide ideen om at være selvforsynende med fødevarer - kan bare ikke lige forene ideen med arbejdslivet eller det sted vi bor.



8. Ambition: Uddanne mig til akut-sygeplejerske indenfor nærmeste fremtid

Giv awarden til 8 andre bloggere, du har lært at kende for nylig..så hvis du er ny i blogverden, og gerne vil udbrede et budskab eller vise din kreative side, eller hvis du bare har lyst - så grib den herfra :-)



Anemoner fra april 2010
 

12 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet