tirsdag den 11. januar 2011

Morgenmælk

De første læs mælk er hentet hos de omkringliggende landmænd. Det ser ud til at blive en smuk dag. Der faldt et lille lag sne i aftes, mens jeg var på arbejde. Sneen er velkommen, selvom det betød at turen hjem fra arbejde blev forlænget, for det var virkelig sneglat. Til morgen har jeg endnu to syge piger. Mange er ramt af sygdom denne vinter. Af den ene eller anden slags. Vi er aldrig syge her i familien, men denne vinter er vi hårdt ramt, må jeg konstatere. Katrines influenza er på retur og hun er startet på gymnasiet igen idag. Nu ligger de to små...hmm. Godt jeg har fri i dag, for jeg trænger efter to travle aftenvagter, og pigerne trænger til kærlig omsorg, de stakkels pus. Huset trænger også til en kærlig rengøringshånd, men det må vente...

11 kommentarer:

  1. jeg glæder mig også over den smule sne vi har fået i nat; det lyser gevaldigt op og løfter humøret nogle grader... ;o) Det har vi vist brug for med al den sygdom.
    Mine børn plejer heller ikke at være modtagelige for den slags sygdom, men nu gik den ikke længere. Heldigvis er de "gode til at være syge", så der er ikke det store bøvl.
    God bedring til dine piger; dejligt at du har tid til at hygge om dem. Det gør det meget nemmere at "overleve" sådan en omgang... ;)
    God dag til jer...

    Kh Britta

    SvarSlet
  2. Øv for de to, men god bedring til dem. Godt for dem, at du har fri og godt for dig. Selv om de er ved at være halv store, vil man helst være hjemme, når de er syge, ikk'?

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet