torsdag den 3. februar 2011

Dagen i dag er..

 ..er afsat til konfirmationsforberedelse. Den aller-aller-allervigtigste forberedelse skal udføres i dag. Barnet har ikke snakket om andet i de sidste 14 dage. Selvom der er næsten 4 mdr til den store fest. Så nu må vi ha' ro på. Vi var alle afsted i søndags til konfirmationsmesse i Viborg. Den første kjole sad. Det skulle være den. Så er det man som mor tænker: ajj, altså, var det bare det??? Jeg havde en forventning om at vi skulle lave en dagstur til her og der, afprøvning af mindst hundrede kjoler, før den rigtige blev fundet. Diskussioner om kjolelængde, pailletter osv..Så kjolen blev ikke købt, men barnet ønsker sig kun den, så jeg trak den til i dag, hvor jeg har fri, og vi piger kan komme på shopping sammen. Opsamling kl 15, og så afsted til Viborg, butik Knold og Tot.

Billedet er lånt hos Party Line. Kjolen er længere i virkeligheden.
Andre vigtige forberedelser er planlægning af frisøre og opsætning. Det klarer storesøster. I weekenden blev der diskuteret frem og tilbage. Bordpynt, farver, indbydelser, menu..jo, vi skal nok få styr på det. Gæstelisten bliver lidt længere end sidst, så der er også overvejelser om telt fremfor stue...
Katrines konfirmation 2008. Der er knapt med plads, men vi kan være der.

13 kommentarer:

  1. Smiler - sådan var det også da mine ældste skulle konfirmeres. Jeg havde forestillet mig intet mindre end kriser når kjolerne skulle vælges. Men pigerne var sikre i stil og smag og havde valgt på forhånd. Så en´butik og det var klaret!
    God fornøjelse med forberedelserne af en skøn fest!

    SvarSlet
  2. Igen må jeg konstatere at der er himmelvid foreskel på at have piger og drenge. Anders er ikke nem eller jo det er han faktisk, for han er bedøvende ligeglad. Behøver jeg få nyt tøj siger han, kan jeg ikke bare bruge noget af det jeg har. Når jeg finder diverse sider på nettet med konfirmationstøj, skal han nærmest bindes og når han flygtigt har kigget og sagt det er sikkert fint nok, siger han, må jeg godt gå nu.
    Jeg håber I får en super hyggelig dag:)

    SvarSlet
  3. Oline, det blev hurtigt klaret:-)

    Charlotte, jeg kan forstå, at der er både fordele og ulemper ved at have piger/drenge:-)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet