fredag den 4. februar 2011

Erkend det nu..

...du er misbruger. Apropos udsendelsen i fjernsynet om unge misbrugere af stoffer. Rusmiddelekspert Henrik Rindom har taget 4 unge med på en måneds ophold. Vi følger dem, og deres forsøg på at stoppe misbruget. Èn af de unge mener hun er forbruger, ikke misbruger. Jeg kom faktisk til at tænke på udsendelsen igår, da jeg havde købt: to opskrifter med tilhørende garn. Jeg har i forvejen måske ca 2 projekter igeng, eller erkend det nu: faktisk så er det 4 projekter, jeg har igang, og i forvejden ligger måske 5 løskøbte opskrifter og venter - foruden diverse opskriftsbøger og hæfter....så jeg erkender, ja, jeg er ikke kun forbruger, jeg er misbruger...Som en patient sagde til mig den anden dag: "Du må tænke på, at når jeg ryger så meget som jeg gør, ja, så betaler jeg faktisk mere i skat end dig!". Hun henviste til de høje afgifter på cigaretter. Jeg kunne kun tænke: "Ja vi har jo alle vore laster, SUK."
Nu er det tid til at vinde LIDT garn op, samt få strikket et par pinde på Løvfald - for den er blevet forsømt den sidste uge på grund af det andet arbejde, du ve' nok:-)

12 kommentarer:

  1. Misbruger - ja - men familien nyder bivirkningerne i form af hjemmestrik :-D

    SvarSlet
  2. Hi, hi den var go':-D Andre bivirkninger er dog at tiden går fra andre vigtige ting, der også skal klares i dagligdagen, det må være en prioritering..En bivirkning er også at indkøb af garn er mere interesant end at købe en ny taske/ny dug osv...Så der er andre ting der halter ...når man er afhængig..sååå..

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet