mandag den 18. april 2011

Grillsæson 2011..

...vejret er dejligt - det er 1. aften 2011, vi kan sidde ude i T-shirt og spise - skønt. Jeg er tilbage efter 3 aftenvagter, så det er dobbeltnydning.






Normalt er jeg ikke til havefigurer - men ham her Mugge Pindsvin - han skal da være så velkommen (Line tiggede i havecentret, han måtte bare med hjem, sagde hun). Han bor på kanten af whiskytønden med regnvand.

13 kommentarer:

  1. Så deilig det er når våren kommer og sola varmer. Her nord er det fremdeles kaldt, ca 6-7 varmegrader....og regn regn regn.....
    Lille Mugge Pindsvin er skikkelig søt :-)

    SvarSlet
  2. Ah hvor godt! Vi kom til, at spise for sent og da var det begyndt, at blive køligt så vi måtte trække inden døre. Men sikke da et skønt solskins vejr og vi har mere i vente i morgen:)

    SvarSlet
  3. Mugge er sød. Han måtte også gerne bo i min have. Her blev der også grillet. Vi købte den lille Cobb-grill sidste sommer. Den har givet mange flere grillaftener.

    SvarSlet
  4. Jeg forstår altså godt Line:)

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet