mandag den 15. august 2011

Hvad er meningen?

 Det kan da ikke passe, at det her sker for mig?
Jeg har opdaget en knude i mit ene bryst. Tilfældigt. Heldigt. Måske. Jeg har af og til stået under bruseren: Nå ja, gaaab, nu skal jeg jo også lige huske og tjekke - som om man skulle finde noget som helst, der ligner skyggen af en knude.
Nu er den der. Uundgåeligt. Lægen kunne også mærke den. Det udløste et tryk på "brystkræft-pakke-knappen".  Helt i orden med mig, og jeg er imponeret. Efter at lægen havde samtale med "brystkræft-pakke-booking-sekretæren" er der en tid til mig til mammografi onsdag kl 10.30. "Brystkræftpakken garanterer nemlig at der indenfor 2 døgn skal foretages en mammografi. Dernæst udfra røntgenbilledet stillingtagen til, om der skal laves ultralyd, udtømning og biopsi. Svar på biopsi, og afhængig af svar afsluttes "pakken" eller man overgår til mammakirurgen.
"Brystkræft-pakke-knappen". Godt, at der findes sådan én. Men jeg skal  da lige fordøje den. Og mig som plejer at være på den "rigtige" side. Det er da mig, der er sygeplejersken, ik?

25 kommentarer:

  1. Tusind tanker i din retning...

    I efteråret huskede jeg også lige at få følt lidt på de der bryster.....2 store knuder!! De viste sig at være godartede....men man når lige hele følelsesregistret rundt..

    SvarSlet
  2. Mange tanker herfra til dig.
    Har selv været der for en del år siden.

    Det viste sig heldigvis at være en meget forstørret mælkekirtel, men da egen læge var i tvivl, blev jeg også sendt videre i systemet.

    Så forstår godt de mange følelser.

    Håber det bedste for dig.

    Kh. Dianna

    SvarSlet
  3. Uha jeg forstår dig så godt, håber dog det er en harmløs knude ... de bedste tanker her fra mig.

    SvarSlet
  4. Uh, der bliver nogen ængstelige dage.... Det er godt, at "systemet" viser sig effektivt i sådan en situation. Og jeg håber for dig, at du får et godt og beroligende svar. De bedste tanker.

    SvarSlet
  5. Åhh jeg håber den knude ikke er andet end bare en knude. Og samtidigt glædes jeg over at processen er i gang så hurtigt.

    Mange tanker her fra
    Henriette

    SvarSlet
  6. Jeg krydser fingre for det bedste. Varme tanker herfra.

    SvarSlet
  7. Åh, sikke noget skidt! Godt at der ikke er mere ventetid, så du hurtigt kan få en afklaring. Jeg krydser alt hvad der kan krydses for at den er godartet. Mange varme tanker herfra,

    SvarSlet
  8. Åh, det er jeg ked af at læse... Håber alt det bedste og sender en masse varme tanker og knus til dig - og jeg krydser alt hvad krydses kan, for at det ikke er alvorligt...

    Kh Britta

    SvarSlet
  9. ÅHH! nej. Håber du er ok. Jeg tænker på dig og din dejlige familie og krydser fingre og håber det ikke er noget alvorligt. Kram

    SvarSlet
  10. ØV-øv. Godt du kan komme hurtig til. Håber de ikke finder noget.
    Tanker herfra

    SvarSlet
  11. Uh gys... håber det bedste! Der mangler et godt ord for "jeg ønsker dig al den styrke du har brug for at mønstre"; på Hollandsk siger man: sterkte!

    SvarSlet
  12. Tusind varme tanker herfra. Håber at det de finder er godartet.
    Dejligt, at der findes sådan en knap, så du kan komme ind i systemet hurtigt.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  13. Åh Charlotte, jeg håber det er falsk alarm. Ja man kan jo ikke andet, end tænke det værste når der er mistanke om kræft.Heldigvis kender vi nok alle flere, som har været hele turen igennem, og som her flere år efter har det rigtig godt. Jeg er med på holdet af dem som krydser alt. Knus til dig og gode tanker Anne

    SvarSlet
  14. Åh hvor er det synd for dig, kan godt forstå, hvis du har det svært nu. Jeg sender dig varme tanker og håber at det bare er nogle ganske små og ufarlige knuder.

    SvarSlet
  15. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet