mandag den 8. august 2011

Syren

 En august aften i selskab med Syren. Sprød, lækker og let bliver den....


 ...hvis den bliver færdig...for standhaftighed og tålmod kræves, det kan jeg mærke. Jeg skal være mere end sikke på, at jeg vil bruge den, når den er færdig, for den tager tid og mange mange masker...

Lidt "køre" strik frem og tilbage til Nordsømuseet i Hirtshals, en tur på de små veje omkring Lønstrup og Løkken har da givet nogle centimeter..

21 kommentarer:

  1. Den er jeg ogsaa igang med men i uld/bomuld fra filcolana. herlig model. Har allerede staerkt indtryk af at den bliver et hit.

    SvarSlet
  2. Når bare det også giver hygge at strikke de mange, mange masker, er du godt på vej :)

    SvarSlet
  3. Den ser ut til å bli kjempelekker. Tynt garn og mange masker....du er dyktig og tålmodig.

    SvarSlet
  4. Det ser spændende ud. Vi var på Nordsømuseet for mange år siden. Jeg tror faktisk, at det var sommeren før branden. Jeg husker det som både stort og flot.

    SvarSlet
  5. Det ser da ud som om du er godt på vej :-) Din jakke ser da også bare for skøn ud!

    SvarSlet
  6. Ja men skøn det er jeg sikker på den bliver, og du er jo godt på vej ;-))

    kh Jane

    SvarSlet
  7. Er den sjov at lave, går det legende let..
    Håber det er sådanne det er.

    SvarSlet
  8. Så spændende den dog ser ud, hvilken bog er den fra, har du købt ny, eller er det fra en af dem du i forvejen har? Glæder mig til at se mere :-)

    SvarSlet
  9. Charlotte:Opskriften er en jeg har fra bogen af Anette Danielsen. Den er lige til at gå til, men kræver som sagt mange masker:-)

    SvarSlet
  10. Ja, Anettes modeller har altid MANGE MANGE masker, så det kræver lidt vilje - men til gengæld får du en smuk og klassisk cardigan - engang ;O) Fortsat god fornøjelse!

    SvarSlet
  11. Jeg er sikker på at Syren bliver helt fantastisk - og med antallet af masker er der basis for mange hyggelige stunder ;-)

    hvad er det for en grå, lækker, lækker trøje du har på i forrige indlæg? Flere billeder og beskrivelse tak ;-)

    SvarSlet
  12. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet