søndag den 18. september 2011

The Colour Purple..

..eller Farven Lilla. Måske du kan huske den, hvis du er i nærheden af samme alder som jeg. Da jeg var au pair i Californien i midtfirserne, gik hele min ugeløn til biografture og mad. Jeg var bedste veninde med Cecilia, hun kom fra Ø-land i Sverige. Vi elskede at slå os ned i biografsædet, måske endda 2 eller 3 gange på en week-end. Lønnen blev praktisk talt set (og spist) op. Vi så MANGE film, men den som gjorde meget stort indtryk var "The colour purple". "Out of Africa" var også på biografpremiereprogrammet det år. Min californiske familie var fuld af beundring over Merryl Streeps sproglige præstation, for hun talte med samme accent som mig!

Nu er det tid til gensyn. Jeg har en plan, der indeholder film, pigesofahygge og strik på en stille søndag. Filmene er stærke, men jeg tror det går.

På pindene er kommet: "Mini" fra Design Club. Har du set, at der er kommet nyt?

15 kommentarer:

  1. Jeg er sikker på, at du får dig en perfekt hygge søndag. Spændende film du skal i gang med, her har der været en god Disney film, uha hvor det er råhygge.

    SvarSlet
  2. Jeg husker også tydeligt farven lilla, som var og stadig er en af mine yndlingsfilm. Mit Afrika ligeså - og jeg deler fuldt begejstringen fro Meryl Streep. Hun er ganske enkelt fantastisk.
    Smukke farver til dit nye strikketøj - nyd en underskøn eftermiddag.

    SvarSlet
  3. Dejligt med sådan en "filmdag", fjernsynet er let at overgå i tiden, der er ikke meget andet end genudsendelser. Mini er bare skøn. Jeg strikkede den sidste forår, i uldgarn fra Henriksens uldspinderi i Skive. Skøn trøje. Glæder mig til at se din.

    SvarSlet
  4. åh ja biografsøndagene i CA :-)

    De er også et minde fra au-pair tiden hos mig.

    Robin hood, cliffhanger er to der lige falder mig ind. Uvist af hvilken årsag

    SvarSlet
  5. Jeg husker også farven lilla og hvor stort indtryk den gjorde på mig. Det er to fantastiske film.
    Lækkert strik du har gang i forøvrigt.

    SvarSlet
  6. Farven Lilla, den har jeg til gode ;O)
    Lækkert strik du har gang i og sikke fine nye modeller fra Design Club.

    SvarSlet
  7. Åh, ja... The Color Purple ... :)

    SvarSlet