fredag den 16. september 2011

Det er tid til..

...at trække indendøre. Vi har nydt dagen. Vi har plukket august hindbær som ikke véd, at det er blevet september. Vi har plukket tomater i drivhuset, som stadig producerer rigeligt. Pærerne får lov at hænge, for de bliver aldrig modne, det véd jeg. Rævesure er de, stenhårde, og træet får lov til at stå, fordi det er det eneste anstændige træ her i mejerihaven.   I dag har Endurreisn cardigan tørret på terrassen, og fordi solen har været gavmild, kan jeg nu afprøve og fortælle, at en vindstille lun septemberaften er den mere en varm nok.



Det er islandsk uld, når det er allerbedst. Jeg er ikke født som islandsk mønsterstrikker, men ulden er ligeglad, den indordner sig, især når den lige får et opskyl med uldvaskemiddel, og får lov til at ligge og tørre, mens den fylder huller og skæve masker ud.


Tiden er til at fortrække indendøre, og jeg er slet slet ikke misundelig på mejeristen. Ikke det fjerneste. Han sidder jo i Italien i 30 graders varme. Formodentligt efter en dag med et hårdt studieprogram. Studier af Italienske vingårde, Italienske Gorgonzola-osterier, Italienske markeder, sejladser på Italienske søer. Italiensk mad. Pyh ha, godt det ikke er mig...Du skal ikke tro, at jeg er det mindste misundelig, ikke det mindste. Slet ikke..

23 kommentarer:

  1. Det kan jeg godt forstå du ikke er:) Men vi har da også haft en skøn sensommerdag i DK.
    God weekend.

    SvarSlet
  2. Ingen grund til misundelse lige netop idag, næsten ikke :-)
    Din trøje er imponerende smuk.

    SvarSlet
  3. Jeg er vild med den trøje.
    Hvor er den flot!

    SvarSlet
  4. Hvor er dem da bare fantastisk flot din trøje - lidt af et arbejde, specielt med alle de ender der skulle hæftes.
    God weekend.

    SvarSlet
  5. Jeg er fuld af beundring, både for din "manglende misundelse", men mest for din trøje - hold da op hvor er den lækker. Den giver gode tanker om at blive holdt varm gennem en kold vinter.

    SvarSlet
  6. "...ulden er ligeglad, den indretter sig". Ja, uld er et fantastisk materiale at arbejde i, og det må have været rigtig dejligt at fremstille den smukke jakke her. Tillykke med den. Den er rigtig flot, og den klæder dig overordentligt godt.

    SvarSlet
  7. Den trøje er fantastisk!
    Og en lille smule italiensk mad og vejr kunne jeg nu godt holde ud. Bare en lille smule....

    SvarSlet
  8. Pyt med Italiens varme og dejlige oste når man har sådan en skøn trøje at putte sig i......hold op hvor er den flot......får en helt ustyrlig lyst til mønsterstrik.....!!!

    Rigtig god weekend.

    kh Jane

    SvarSlet
  9. Det må være en drøm at sidde i Italien nu, men.... også en drøm at få sådan en dejlig trøje færdig. Hvor er den bare blevet fin. Og...så meget du når på ingen tid.

    SvarSlet
  10. Super fantastisk smuk trøje. Den sidder jo som den skal og den længde - så god :O)

    Fortsat god weekend i det halv kølige, men dejlige nord!

    SvarSlet
  11. Hvor er den bare super super super flot!!Hvem gider sidde i Italien når man kan sidde hjemme i efteråret i sådan en fantastisk sweater!

    SvarSlet
  12. Super sej trøje du har lavet ;)
    Den skal nok holde dig varm.

    Yt

    SvarSlet
  13. Gud hvor er den bare smuk!! Fantastiske farver - jeg er helt solgt!

    SvarSlet
  14. Den er vel nok blevet lækker:-) Skøn strikjakke til efteråret.

    SvarSlet
  15. Hvor er den bare blevet lækker. Lige til at krybe i :)

    SvarSlet
  16. Ja undskyld. Jeg er lidt bagud med at læse blogs :) (fordi vi har været i Berlin).
    Hvor er din sweater bare smuk og lækker, og hvor har du strikket den hurtigt!
    Whau, siger jeg bare!

    SvarSlet
  17. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet