søndag den 4. september 2011

Så ligger "Syren" klar.....




...til at tage på.
Model fra "Strik en stund". Str M på pind 3. Der er brugt knap 270 g optrævlet Tvinni. Det optrævlede Tvinni garn er fra engang jeg strikkede Model 2000 som alligevel aldrig blev et hit. Desværre måtte Model 2000 lade livet en dag, hvor jeg havde særlig handlekraft og hurtig beslutsomhed - optrævlet blev den - og nu omstrikket til "Syren". Jeg fortryder alligevel at jeg trævlede den op, men jeg fortryder ikke min nye lette, sprøde, haveforårscardigan - DEN bliver et hit, det ved jeg:-) Jeg har strikket 2 ekstra mønsterrapporter i længden på kroppen, samt en ekstra mønsterrapport i længden på ærmer.

21 kommentarer:

  1. Åh - det ligner sådan en cardigan man kan bo i - let og lækker (og smuk i al sin enkelhed). Tillykke med den.

    SvarSlet
  2. Jeg er lige faldet over din blog. Dejligt at kigge indenfor og hvor er "Syrenen" bare flot, både i struktur og på model - specielt det sidste. JEg glæder mig til at følge dig fremover.

    SvarSlet
  3. Smuk model og smuk farve.
    Den ser ud til at sidde rigtig godt.

    SvarSlet
  4. Den er superflot - rigtig lækker:-)

    SvarSlet
  5. Hvor er den flot. Min ligger ogsaa "faerdig"-strikket og mangler kun montering grrrrr.

    SvarSlet
  6. Sikken en dejlig blog, du har, den må jeg da følge med i. Også jeg er iøvrigt til grå farver (det læste jeg lige i din kommentar til Irens optegnelser. Det gjorde mig nysgerrig, og derfor er jeg nu her. Du er velkommen til at kigge inden for i Strikketøj.

    SvarSlet
  7. Hvor er den fin og let at se på ;)
    Det er nu dejligt at have på det garn.

    Yt

    SvarSlet
  8. Den ble flott ,fargen og mønstret likte jeg godt.
    Ha en fin uke , Marit.

    SvarSlet
  9. Den er blevet så flot. En rigtig klassiker.

    SvarSlet
  10. Sikke en skøn blog du har; her følger jeg spændt med fremover! Har selvfølgelig kigget "bagud" i dine indlæg; sikke mange lækre ting du har strikket.

    Din Syren er lækker (og ikke mindst færdig - i modsætning til min, der bare venter på jeg gider strikke mere på den....).

    SvarSlet
  11. Den sidder perfekt på dig, hvor er det flot strikket. Fint mønster og farven kan jeg også godt lide.

    SvarSlet
  12. Øv at du ærgrer dig over den optrevlede Model 2000, men mon ikke din Syren kan gøre det godt igen ;O) Den er smuk og klassisk! Jeg glæder mig til at se hvilket projekt du nu får på pindene - måske en fra Strik en Ø??

    SvarSlet
  13. Hvor er den flot og den sidder perfekt på dig.
    Skøn farve.

    SvarSlet
  14. Nu er jeg misundelig. Den er blevet rigtig flot, og sidder bare som den skal.

    SvarSlet
  15. Aj, hvor er din bluse flot... Åh ja, det er ærgerligt at trevle op, men godt du fik sådan en skøn model ud af garnet... ;o)

    Go' dag til dig...
    Kh Britta

    SvarSlet
  16. Den ser ud til at være blevet god. Jeg forstår godt dit valg. Syren er mere dig:-) Godt du har lavet den længere både på ærmer og krop, den ser ud til at passe perfekt. Dejligt at få noget skønt ud af optrævlet garn og Steen er sikkert ikke ked af genbruget, Palle ville have elsket det;-)

    SvarSlet
  17. Hvor er den skøn :-) rigtig FLOT

    SvarSlet
  18. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet