fredag den 30. september 2011

Sprødere...


 ...end sprøde. Altså hjemmebagte knækbrød.
Jeg troede det fysisk umuligt, men hold da op, som det er nemt. Da Line kom fra skole en dag og fortalte at Lærkes mor bager knækbrød hver dag, og at de tilmed var en himmerigsmundfuld, var jeg ved at falde i svime af beundring. Opskriften er blevet hjembragt, og lige nu er de bagt, det var lettere end det nemmeste bagværk, jeg nogensinde har bagt (og jeg er ikke en bageørn).



Sammen med et stykke tykskåret ost ovre fra mejeriet, en klase vindruer fra terrassen, en frisk kop te, og morgenmaden er den bedste i umindelige tider.

 Et nyt stykke strik er på pindene - et mønster og en sweater, jeg har forsøgt mig med før. Mønsteret drillede, og det gør det stadig, men nu får jeg se.  Farven er nemlig ny - og rigtig lækker:-)

17 kommentarer:

  1. Nemlig, jeg er absolut heller ikke god til, at bage. Men knækbrød, det kan jeg bage og uhm de smager skønt! Hav en dejlig fredag.

    SvarSlet
  2. Jeg har også lige for nylig opdaget de fantastiske knækbrød:-) De er simpelthen så nemme at bage og smager skønt:-)

    SvarSlet
  3. Jeg tænker, om der kommer et indlæg med det lækre knækbrød? Det vil jeg rigtig gerne prøve

    SvarSlet
  4. Ummm hjemmebagt knækbrød. Min "bonusdatter" bager dem ofte og begaver os altid med en fyldt kagedåse ;O)
    Granite - skøn,skøn, men langsommelig såvidt jeg har hørt - god fornøjelse!

    SvarSlet
  5. Ja, lækker farve - og lækker model - jeg håber det lykkes for dig at få mønstret på plads, for det er da et dejligt arbejde du her har sat i gang.

    SvarSlet
  6. Ja knaekbroed er fantastisk og faktiskt ret nemt at lave.Eva herfra http://musses-hverdag.blogspot.com/ har lagt en dejlig opskrift ud paa sin side som er hittet her hos os.

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet