tirsdag den 4. oktober 2011

At overleve...

...4 nattevagter. Med noget der ligner en ammehjerne. Nu sumper jeg bare lidt, og nyder, at de er overstået. Lidt er der blevet strikket, men ikke meget, for vi taler virkelig sparsom hjernekapacitet. Nu er det så lige, at jeg kommer til at se på det, jeg i sumpelignende tilstand har strikket.

Er det ikke skævt? Hvordan kan det nu være?

20 kommentarer:

  1. Tjahhhh. Det har noget med garnet at gøre, og hvordan det er spundet.
    Så, hvad er det for noget garn?

    SvarSlet
  2. Det ser ikke skaevt ud for mig. Kan vaere som Ann skriver at det er garnet. En gang ibloedsaetning og straek ordner nok det problem. Moensteret ser godt ud.

    SvarSlet
  3. Jeg er enig - vask kan klare en del :)
    Dejligt med sådan et nattevagtsprojekt.

    SvarSlet
  4. Ann, tak for olysningen, jeg tror faktisk, at jeg nu husker, at jeg har hørt det før. Det er DUO garn (designclub)+alpakka 1 trådet fra Isager.
    Lin, det er skævt, men man ser det ikke så godt på billedet.
    Louise, jeg håber at I har ret mht til vask. Desværre er der ikke tid til at strikke på arbejdet, og man kan faktisk ikke rigtig tillade sig at have nedsat hjernekapacitet, for der er rigtig travlt, og der kommer løbende akutte patienter, som også kan være kritisk syge - så derfor er det i dagtiden derhjemme, at man nærmest kan sumpe (måske for at spare på hjernekapaciteten).
    Tak for tippet med vask,jeg har bestemt, at jeg strikker videre i mønsteret, og så ser jeg mht vask:-)

    SvarSlet
  5. Øv for en "skævert", det ville da godt nok gøre mig meget irriteret ;O(( Det er ellers en smuk farve du har valgt, og mon ikke du kan blokke det efter vask - jeg krydser fingre!

    SvarSlet
  6. Jeg tror også på opskyldning og stræk... :)

    SvarSlet
  7. Nej, det kan jeg godt se, der ikke er tid til. Undskyld jeg havde misforstået det lidt :)

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet