fredag den 14. oktober 2011

Gallettes de Bretonnes

Hjemvendt fra stuedietur til Frankrig med 20 timers bustur bag sig. Alligevel er hun frisk på at indvie os i den franske specialitet. Pandekager med fyld af skinke, tomat, champignon, ost, æg.
Munden står ikke stille, sammen med forberedelsene til aftenmaden får vi samtidig historier fra start til slut. Vi skal ikke have rødvin, men Cidre, som også er en lokal specialitet. Det er dejligt endelig at gense hende, tilmed kan vi læne os tilbage efter en alt for lang uge...og nyde den nye mad og at det nu er efterårsferie. Et oui, c'est tres bien:-)
 
God fredag aften til alle

12 kommentarer:

  1. Uhm, - og rigtig god fredag aften til jer!

    SvarSlet
  2. Snadder ,det kaller jeg fredagskos .
    God helg fra Marit.

    SvarSlet
  3. Det lyder til, at i fik maverne fyldt med lækkerier, godt at prøve nyt. God ferie

    SvarSlet