mandag den 14. november 2011

Hemmelige luffer 2

Jeg er glad for at jeg meldte mig til det hemmelige projekt. Ikke fordi jeg har brug for luffer, men nu har jeg faktisk allerede lært flere nye strikke teknikker.


Først har jeg lært at strikke vandrette masker og så endda med 2 farver. Dernæst jacquardstrikning på den RIGTIGE måde. Jeg har åbenbart haft min egen selvlærte måde, og jeg kan godt se, at resultatet bliver pænere med en tråd som dominans (ligger først over pegefingeren) og den anden tråd bagtil (over pegefinger og langemand). Før har jeg bare haft begge tråde over pegefingeren, skiftevis foran og bagved hinanden. Så langt så godt:-) Trods vagter forude, vil jeg forsøge at blive færdig til fredag, hvor jeg skal lære at pynte og sætte foer i.

18 kommentarer:

  1. De bli´r så flotte dine luffer! Det er sjovt at se de mange, mange forskellige udgaver rundt omkring på bloggene:-)

    SvarSlet
  2. Det er jo altid skønt at lære nyt fra den vidunderlige strikkeverden ;O)
    Flotte farver du har valgt!

    SvarSlet
  3. Jeg er imponeret over de luffer. Uh, det bliver spændende at se det færdige resultat.

    SvarSlet
  4. Det er bestandig morsomt å lære noen nye teknikker. Lufferne ser ut til å bli riktig så flotte.

    SvarSlet
  5. Hej Charlotte.
    Du har jo gjort mig helt vild med Granite - og jeg har bestilt og fået garn til en version. Og allerede nu har jeg problemer med størrelsen, der hos Helga Isager kun dækker over small og medium, og det endda i små udgaver. Men det ved du jo. Hvor heldigt at du kan være i de små.
    MEN: og det er jo lidt sendt for dig. Jeg tror jeg har fundet ud af, hvorfor din Granite drejer. Så vidt jeg kan se på din flotte model, har du strikket "boblerne" helt lige over hinanden og altså begyndt "boblernes" opsamlingspinde 4 og 8 på samme måden. Jeg tror fejlen ligger her. Pind 4 skal begynde med en ret og dernæst en retmaske i løkken mellem de to følgende masker. Hvorimod pind 8 skal begynde med at opsamle en løkke og derefter strikke retmasken. Så komme boblerne til at ligge forskudt.
    Jeg tror, forskydningen skal forhindre trøjen i at dreje. Men jeg ved det jo ikke.
    Før jeg finder ud af det, skal jeg til at regne en ny størrelse ud. ØV.

    SvarSlet
  6. Hvor går man dog glip af meget, når man ikke lige kommer lidt på bloggen dagligt... Jeg må altså til at oppe mig lidt. De ser skønne ud de luffer.

    SvarSlet
  7. Hej Kirsten
    Tak fordi du regnede den ud - nu er jeg da endelig klar over hvorfor den drejer - hvor ærgerligt. Selv om jeg har lavet fejl, fungerer den heldigvis, men jeg kunne have undgået mange spekulationer. Tak for løsning af mysteriet. Jeg tror måske, at du kan lave din Granite større ved at lave ekstra "bobler" i boblerækken - eller man kunne lave en hel ekstra boblerække? Glæder mig til at se resultatet:-)

    SvarSlet
  8. Tak for de søde kommentarer - nu vil jeg forsøge at sætte det lange ben foran, så jeg kan blive færdig til fredag:-)

    SvarSlet
  9. ÅH...det vil jeg også lærer. Men det hemmelige er sikkert langt fra Nordfyn. Hmmmm....

    SvarSlet
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet