lørdag den 5. november 2011

Koden er knækket...

...på Kaa strik. Som sædvanlig skal man jo bare strikke som opskriften beskriver. Nu kan jeg så bare vente på næste fredag, hvor 2 del bliver sendt.
Resten af dagen skal kun indeholde forberedelse til kursus på tirsdag: Akutte luftvejsproblemer. Der er litteratur, der skal hentes, studeres og repeteres. Måske kan der snige sig en enkelt pind eller to ind - lige på de tidspunkter, hvor en rusten hjerne skal holde pause for at blive smurt. I en sen alder har jeg taget uddannelsen til sygeplejerske. Da jeg var færdig som 39-årig efter et studie på 3½ år med 3 mindre børn, lovede jeg mig selv, at jeg aldrig aldrig aldrig nogenside skulle gå til en eksamen igen. Snydt. Som jeg dog glæder mig til på tirsdag, hvor det jeg har læst i dag, skal bruges og bevises praktisk i workshops.

11 kommentarer:

  1. Det strikketøj ser spændende ud.
    Jeg blev selv færdig som lærer sidste sommer i en alder af 52. Studier ved siden af fuldtidsarbejde som lærer. Og jeg gør det aldrig igen.

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte!
    Jeg er tilpas imponeret når voksne kvinder tager en uddannelse i "sen" alder og tit med job ved siden af.
    Jeg ville aldrig orke det, ville være glad hvis jeg kunne overkomme 20 timer.
    Dit strik ser noget avanceret ud, men smukt.
    God aften til dig.

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet