fredag den 4. november 2011

"Præsident i USA"

Fredag aften, og vi bliver præsenteret for Thomas Butterschön . Humoristisk, underholdende - det er da helt i orden sådan en fredag aften, som er forskud på den dejligste week-end der venter forude. Jeg føler mig heldig lige nu, for mejeristen gider stege bøffer, og Katrine gider lave sovs. Kartoflerne har lavet sig selv.
 Og så øver jeg mig på de dersens vandrette masker i næsten hemmelig fællesstrik hos Charlotte. Det går så ikke lige så godt efter en arbejdsfredag af de mere spændende, kombineret med rødvin af de bedste. Jeg må kapitulere, indse at det ikke er lige nu, at koden skal knækkes:-)

12 kommentarer:

  1. Jeg skal heldigvis på strikkekursus i morgen ved Karen Mørk og Hanne Bonnerup - de må kunne knække koden for mig, for jeg kan ikke selv :-/
    Dejlige farver du har valgt.

    SvarSlet
  2. Buttentrold er herlig. (det hedder han altså her hos os) Hans plade med fantastiske mandag har så mange sjove og finurlige tekster. Den ryger på en gang imellem, når vi slukker for tv'et og spiller kort.

    SvarSlet
  3. Jeg knækkede koden i sommer. Det er ikke så svært når man først får koden knækket, for mig tog det sin tid!!

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet