fredag den 16. december 2011

Pulsvarmere med blondekantstrikning

Værtindegave til på søndag. Opskriften er fra Tina Vejlø Andersen, Kastajnestrik. Fra bogen "Masker og mønstre", som jeg har fået i fødselsdagsgave. Med MEGET gamle skønne uldrester fra en forlist Kaffe Fasset vest, lykkedes det at finde to smukke farver. Et minimalt forbrug af garn, men de dejligeste pulsvarmere er der blevet ud af det.

 Jeg feriejuler videre indtil på mandag, og jeg glæder mig bare en lille bitte smule til at de søde håndværkere holder fri i weekenden. PS: De har endelig fået bevilget en varm skurvogn, så de er fri for at sidde og spise deres frokost i bilerne. Jeg og naturen er fri for bilos fra 3 biler, og de har fået bedre arbejdsmiljø, og kan holde deres frokost sammen:-)
Fortsat god fredag og week-end:-)

19 kommentarer:

  1. Hej Charlotte!
    Lækker lækker farve på pulsvarmerne :-) Det lyder godt at håndværkerne har fået en opvarmet skurvogn og du slipper for bilos. Har de julepyntet den?
    God fredag.

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle skønne pulsvanter, farverne er helt vildt lækre.
    Nej bilos, det gider vi ikke, godt du slap af med det.

    SvarSlet
  3. De pulsvarmere har jeg også kigget meget på. De er rigtig lækre, og jeg skal også have fat i nogle af mine rester på et tidspunkt.

    SvarSlet
  4. En lækker værtindegave og i super skønne farver...
    God fredag <:)

    SvarSlet
  5. De pulsvarmere ser så fine ud. Måske man skulle sige at man ønsker den bog i julegave

    SvarSlet
  6. Ikke nogen ringe værtindegave, dem må værtinden bestemt skønne på, ellers er hun da vist et skarn. Dejlige farver i øvrigt. Ligger du tilfældigvis inden med en ekstra lille rest af det grønne garn du har strikke små huse af. Jeg har en kollega der sukker for sådan nogle små huse, men mangler faktisk både opskrift og en rest uldgarn. Mon du kan hjælpe med lidt af det? Håber du kommer til at nyde en rolig weekend uden arbejdsstøj;)

    SvarSlet
  7. Nydelige pulsvarmere. Den boka må jeg nok ta en nærmere kikk på :-)

    SvarSlet
  8. Sød værtindegave - god ide! Jeg er også rigtig glad for den bog - meget inspirerende!
    Og god weekend til dig

    SvarSlet
  9. Fine pulsvarmere - en rigtig god værtindegave!!!

    Åh, hvor skønt de fik deres skurvogn; både for dem, for jer og for miljøet!

    SvarSlet
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet