onsdag den 7. december 2011

Rustik strik

Retstrikning og det lækreste Rowan garn bliver til en lidt rå Lilly model. Jeg havde indkøbt garn til modellen, men havde så glemt det igen. Kirstens Lilly fik hukommelsen på gled, og nu strikker jeg altså på dén, fremfor det andet projekt jeg fik opstartet.
 På mejeriet er der udvidelse af produktions/lagerbygning i gang. De startede i går. Det er positivt at mejeriet er i udvikling, MEN det betyder gravning, bygning, jord og håndværkere overalt. De kører med store gravemaskiner og håndværkerbiler. Holder frokost og kaffepause lige uden for køkkenvinduet - og for at holde varmen har de bilmotorerne kørende i hele ½ timer - jeg tror at jeg bliver en sur mokke, hvis vi ikke snart finder en løsning på de pause-kørsler. Ellers skal og må jeg jo bare have forståelse for arbejdet, som kommer til at foregå resten af vinteren. Imens forsøger vi at "grave" julestemningen frem, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes.
God onsdag til alle og glædelig 7. december:-)

24 kommentarer:

  1. Dejlige billeder.
    Det lyder ikke godt med motorer kørende i halve timer. Kunne de ikke komme indenfor og spise deres frokost:)

    SvarSlet
  2. Hvor er det en flot farve garn. Det garn er så fantastisk at strikke med og det færdige strik er lækker lækker ;o)
    Det kræver tålmodighed at have håndværkere på matriklen, håber de kan komme ind et sted så motorene ikke køre tomgang så længe.

    SvarSlet
  3. Jeg glæder mig til at se dit strik. Og med den fart du plejer at have på, kan der ikke gå lang tid :-)

    SvarSlet
  4. Tak for kommentarerne. Jo vi er på vej med en løsning på den miljøbelastende bilos. Til aften har jeg talt med mejeristen om der kan laves en midlertidig kaffestue. Det kan godt lade sig gøre - så nu er der tilbage lige at indrette stuen:-)

    SvarSlet
  5. Haps, sikke en hyggelig blog jeg lige fik opsnappet :) Jeg glæder mig til at følge med i dine strikkerier :)

    SvarSlet
  6. Hjertelig velkommen, Camilla - jeg har også lige fundet en skøn blog, nemlig din:-)

    SvarSlet
  7. Iih, kan vi ikke få lidt mere at se af din Lilly. Det er også lidt svært at bestemme farven. Det lækre garn må være Rowan's Felted Tweed, er det ikke?
    Held og lykke med alt arbejdet på mejeriet, jeg kan godt forstå de tomgangsbiler provokerer dig.

    SvarSlet
  8. Det er så sød en model. Jeg tipper også på, at det er det lækre Felted Tweed du strikker i:-)

    SvarSlet
  9. Åh, så meget lækkert strik du får fra hænderne, du burde have en flittige hænders award, hvis en sådan fandtes. Håber I alle har det godt. Spændende med mejeriudvidelsen, dejligt at det gå den vej, trods finanskrise og hvad vi ellers har:)

    SvarSlet
  10. Uha det ser lækkert ud og så lige i en farve der ligner min Lilly nr. 2 - måske jeg skulle ofre Rowan.
    PS Godt I får stoppet alt det bilos - det ville bestemt også gå mig på!

    SvarSlet
  11. Det er en virkelig sød model og garnet du har købt ser bare så lækkert ud.

    SvarSlet
  12. Din Lilly må absolut blive et hit. Dels er det en skøn model; dels er dit garn jo superlækkert og farven skøn.

    Jeg har aldrig strikket i noget af Rowans garn, men jeg gramser tit på det i butikkerne og en dag kommer der noget med hjem :-)

    SvarSlet
  13. Jeg har planer om en Kim Hargreaves model i Rowan garn, Min pusher siger det er super lækkert at strikke i. Dit ser også ud som om det hører til i luksusklassen. Skøn farve, men desværre kan jeg ikke lige komme i tanke om Lilly, hvad det er og heller ikke designer.
    Håber I overlever motorstøj og finder julestemningen.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  14. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.

    SvarSlet
  15. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet