tirsdag den 27. december 2011

Stille juledage

Natteaktiviteter gør, at her er der stille juledage. På grund af sygdom på arbejdet, har jeg fået lagt vagter om til nattevagter, og lovet fri for resten af jul og nytår. Noget for noget. 1. og 2. juledags nat er som regel rigtig travl på en akutafdeling, for de unge og faktisk også de halvgamle, skal til julebal og bliver mere eller mindre alkoholintoksikerede, til en grad, så de bliver slået omkuld og ukontaktbare. Vi har ikke haft rigtig travlt i nat, så måske fornuften har rådet eller det milde vejr på 10 plus grader?
 Katrine har selv lært sig at sy lapper sammen, for oldemortæppet skal være færdig, og jeg er ikke den skarpeste og hurtigste i den sammenhæng. Men hvad er det man siger? Doven mor gør dygtige piger? Jeg tror på det:-) Hun har da også været til julebal i nat - og inddraget sin far i taxakørsel til venner og veninder. Han er efter arbejde nu klar til en eftermiddagslur, men Katrine har haft en god dags rehabilitering under dynen, og nu syer hun lapper, ligesom hun synes, at der trænger til at blive bagt boller. Hendes planer om sushi til aftensmad er blevet udsat af en mor, som ikke kan følge med, og som absolut ser sig fritaget for ekstra indkøb her på efterjulens første store indkøbsdag.

 For jeg sumper lidt, nyder det stille og forbereder mig til endnu en nattevagt, hvorefter der er dømt julefri til efter nytår.
 Katrine har gang i så mange andre ting, så jeg har fået lov til at låne. Det går efterhånden op for mig, at denne skønne sag er helt uundværlig. Snart, meget snart må det ske, at sådan én skal blive min..

18 kommentarer:

  1. ja, noget for noget. God ferie til dig. Godt at lære sine børn nogle teknikker, såsom, at sy lapper sammen

    SvarSlet
  2. ja, noget for noget. God ferie til dig. Godt at lære sine børn nogle teknikker, såsom, at sy lapper sammen

    SvarSlet
  3. De unge kan hurtigt finde på noget, som kan sætte deres forældre i gang. Det er godt, at de også kan lidt selv:)

    Sådan en "dims" må også gerne blive min. Det bliver nu nok ikke lige nu....

    SvarSlet
  4. Uha ja, sådan en vil jeg også godt ha´;O)

    SvarSlet
  5. Det er da godt med en doven mor, så datteren får afprøvet sin kunnen uden at du blander dig. Dygtig pige (om det er dig eller hende, forbliver så en hemmelighed).

    Jeg gad også godt en Ipad, men venter også lige lidt endnu.

    God ferie fra imorgen tidlig af.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  7. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet