onsdag den 18. januar 2012

Du skal ikke tro,..

 ...at der bliver vist færdig strik her på bloggen foreløbig. Det er et must, at der strikkes lidt imellem det andet arbejde, så det bliver da til et par pinde hver dag. Når så hver pind er på 3-400 masker, ja så er der lange udsigter.... Hvis du vil vide, hvor jeg ellers tilbringer meget af min tid, så se her.

Indkøb af garn til nyt projekt. Projektet (Hyacinth af Helga Isager) er set i Uldma i Randers, og hvorfor kan jeg ikke holde mig væk fra den butik!!! Nåh jo, jeg skulle jo bare finde 3 stk knapper til min færdige Lilly cardigan:-)

16 kommentarer:

  1. Smuk trøje du handlet ind til. Den glæder jeg mig til at se mere til :)

    SvarSlet
  2. Altså, der er jo ret svært at holde sig væk fra Uldma.....både knapperne og garnet er jo lækkert:-)

    SvarSlet
  3. Det er så skønne farver, du arbejder i. Jeg må ind og se, hvad Hyacinth er for en trøje, jeg kan ikke huske den. Men jeg er altså også ret vild med HIs design - og venter stadigvæk utålmodigt på den kollektion, der skulle have kommet i 2011. Har du mon hørt noget om den?

    SvarSlet
  4. Hej igen Charlotte. Jeg kan ikke finde Hyacinth nogen steder, gider du give mig et praj om hvor den er?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Kirsten. Den er ikke på HIs site, men man kan åbenbart købe den andre steder. Har bl.a set den hos Tante Hanne. Jeg har ikke hørt om 2011 kollektion, men der er udkommet et hæfte med boligkollektion, mon det gør det ud for 2011 kollektionen? Hyacinth er en ældre model

      Slet
  5. Det ser ud til at være noget lækkert garn. Din trøje bliver færdig, når den bliver færdig, heldigvis skal vi kun strikke som afslapning og ikke på akkord.
    Jeg synes ikke jeg kan komme i tanke om nogen Hyacinth af Helga Isager, hvordan ser den ud?

    SvarSlet
  6. Rigtig lækkert garn. Handler også indimellem i Uldma i Randers. Skøn butik. Glæder mig til at se mere om projektet. De lange omgange du har gang i kan være "dræbende". Da jeg strikkede topstykke af Geilsk, synes jeg aldrig jeg kom nogen vegne. Så begyndte jeg at binde en tråd i der hvor jeg startede den aften, og jo..... så skred det jo alligevel fremad. God strikkelyst.
    Anni

    SvarSlet
  7. Jeg ved heller ikke hvad det er der sker når man vupti lige kommer hjem med meget mere end det (den smule) der var planlagt.
    Selvom du synes dit projekt skrider langsomt frem, ser det i hvert fald skønt ud, og super lækre farver til det ny strik.

    SvarSlet
  8. Ja, som sådan et lille ærinde kan udvikle sig ;O))
    Nu er jeg ikke helt opdateret med Hyacinth, men vil da straks gå på Ravelry og se om jeg kan få et billede frem.
    Tillykke med de nyindkøbte lækkerier (jeg er misundelig, men på den gode måde ;O)

    SvarSlet