søndag den 29. januar 2012

Jeg hamstrer...

...Isagers Højlandsgarn. Det udgår, og det kan jeg ikke forlige mig med. Til 46 kr pr nøgle er jeg da nødt til at have lager. Så 2 x 10 nøgler er indkøbt. Jeg véd godt, at det er forbudt at hamstre, og jeg véd godt, at der ikke er plads, men...
 ...jeg kan ikke lade være.
 Min Geilske model "Bagtanker" strikkes på de sidste 18 pinde rillestrik, samt det sidste af det ene ærme. Èn vrangpind tager sådan ca. 20 minutter at strikke rundt, så det har vist lidt lange udsigter endnu...
Jeg er lige blevet græsenke for et par dage igen, mejeristen tager på studietur til Tyskland. Nu skal der lige nusses og pudses lidt, og så kan det være, at vi 4 piger skal ud og suse. Måske vi vil ud og se på biler, for i huset findes en kørekortaspirant, hvis hoved er fuld af spekulationer og overvejelser. Muligheden for at købe en bil kontant er der - men kun fordi hun har arbejdet og sparet pænt op. Sparsommeligheden gør, at hun holder igen. På den anden side har hun et stort ønske om mere frihed og uafhængighed af den offentlige transport. Hun søger svar hos sin far og mor, vi vejer for og imod, gennemgår budgetter, deler ud af  egne erfaringer....men beslutningen og konsekvensen deraf, ja den må hun selv tage.

21 kommentarer:

  1. Hvor ser det godt ud kan da godt forstå der skal lidt "isolering" hjem....jeg drømmer stadig om Hyacinth af Helga Isager, men må indrømme jeg synes den er lidt dyr i indkøb...

    Fortsat rigtig god søndag.

    kh Jane

    SvarSlet
  2. Jeg synes nu også, at det er træls, at Højlansgarnet udgår. Den nye variant har nemlig en irriterende tendens til at fnullere. Jeg synes, at kunne spotte det nye Helga Isager hæfte på et af dine billeder, så jeg må vist en tur i Uldma:-)

    SvarSlet
  3. Det er vel heller ikke så ringe med lidt ekstra isolering i disse snedage ;))

    Mange tak for svartet med garn valg.

    Hilsen Yt

    SvarSlet
  4. Du er tilgivet, dejlige sager du har fået til huse. Og jeg kan se det nye opskriftshæfte fra Helga Isager...lækkert :-)

    SvarSlet
  5. Jeg kan godt forstå, du måtte have det garn - og man kan altid få plads til mere!!!
    Jeg kan se, du også har det nye hæfte med Bird collection. Jeg går spændt og venter på mit.
    God arbejdslyst med de lange vrangpinde - det er vist en beundringsværdig disciplin, du har, at du ikke laver svinkeærinder over til ret mange andre projekter. Det ville jeg have gjort.

    SvarSlet
  6. Tak for kommentarerne. Jeg glemte vist at skrive, at jeg bestilte hæftet Bird Collection torsdag over middag (sammen med noget andet) fra Sommerfuglen. Det ankom med posten i går lørdag. Det synes jeg da er fin service:-)

    SvarSlet
  7. Uh godt tip. Måske jeg skal børe dig selskab i hamstringen

    SvarSlet
  8. Højlandsgarnet er lækkert, så jeg kan godt forstå du hamstrer. Det er træls, hvis det nye Highland wool ikke er lige så godt, for det er ikke billigere.
    Jeg glæder mig til at se dine mange projekter efterhånden som de bliver færdige.

    SvarSlet
  9. Vil du røbe hvor man kan købe Højlandsgarn på tilbud?

    SvarSlet
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet