torsdag den 12. januar 2012

Maskemarkører, opskrifter og brugsanvisninger

Jeg håber det er rigtigt. For der skal tages ind ved de blå markører på hver omgang indtil et vis pind nr, så skal der skiftes til rib. Der skal tages ud ved de grønne og sorte markører på hveranden omgang indtil et vis pindnr, for så skal der foretages vendestrik. Ved de røde markører skal der kun tages ud ved hver 7 pind, efter et hvis antal pindnr skal der strikkes rib, eller omvendt? Hold hovedet koldt og acceptér, at du må gennemlæse Geilsk opskrift flere gange, for at du er sikker på, at alt bliver strikket som skrevet. Genial opskrift, og om jeg fatter, at man kan finde ud af at gennemtænke det:-) Jeg har udfordringer nok med at holde styr på maskemarkører, farver, udtagninger, indtagninger, rillestrik, ribstrik, vendestrik.....
 Men super det bliver den....eller det skal den blive. På den anden side af bordet sker der nyt. Indkøb af TV-gejl har været nødvendigt, når nu det smukke 15 år gamle B&O fjernsyn ikke lever op til sidste teknologi mere. Mejeristen har medhjælper Cecilie, som foreslår, at man kan læse i de 20 cm tykke medfølgende brugsanvisninger. Lige lidt hjælper det, for du forstår nok, at "rigtige" mænd læser ikke brugsanvisninger, Cecilie. Mens jeg fifler med anvisninger og opskrift på "Bagtanker", så er der andre på den anden side af bordet, der klarer sig uden..måske det tager dage, måske uger, men brugsanvisninger, nej tak!
Det nye år er startet med nye investeringer:
-Ny skraldespand, fordi der gik ild i den gamle efter nytårsaften. En stor 240 l plastcontainer smeltede til ukendelighed.
-Nyt TV-gejl fordi vi gerne vil se TV2.
 -En ny bil til afhentning i morgen, fordi den gamle begyndte at larme og ryge med sort røg
-Jeg har meldt mig til 3. og sidste modul på akut - uddannelsen, samtidig skal jeg gøre 2. modul færdig..
....2012...det kan kun gå fremad:-)

21 kommentarer:

  1. Det er da ellers noget af et opmærksomheds-krævende strikkeri du har gang i. Heldigt for jer at det kun var skraldespanden der dik op i røg...

    SvarSlet
  2. Hold da op du skal da godt nok holde tungen lige i munden med det strikketøj!
    Spændende start på 2012 - og tillykke med den nye bil :0)

    SvarSlet
  3. Hejsa
    Jeg synes også det var mange ting at holde styr på... så Bente lavede denne til os: http://kortlink.dk/geilsk/acqd :o)
    Kh
    Susanne i Silkeborg, som arbejder på det Geilske lager.

    SvarSlet
  4. Ja den har jeg også strikket, og som dig måtte jeg også holde tungen lige i munden. Man skal faktisk kunne se det for sig for at man kan være sikker på at de sidder rigtig de markør. Hun er genial hende Bente !!

    SvarSlet
  5. Det er så skide bøvlet, når man skal til noget nyt - det hjælper, hvis man også synes det er sjovt:-))

    SvarSlet
  6. Der er gang i mange ting.... Strikketøjet ser rigeligt indviklet ud for min smag, men måske er det ikke så slemt?

    SvarSlet
  7. Godt du holder tungen/hjernevindingerne lige i munden, det er jo på sin måde afstressende for så kan man ikke bruge tankerne til så meget andet, og godt du kan/vil bruge den brugsanvisning som strikkeopskrift er, den er nok også mere spændende end den til TV gejl

    SvarSlet
  8. Det lyder indviklet, men resultatet bliver flot, så det er bare med at hænge i.

    SvarSlet
  9. Hvor ser det bare godt ud. Godt at maskemarkører er opfundet. Glæder mig til at se den færdig. Kender godt den type mænd. Hm...... bare de så lærer af det.

    SvarSlet
  10. Ja, hende Bente kan altså noget med at udtænke udfordrende opskrifter/modeller. Det er sjovt at strikke noget, der er kompliceret indimellem - andre gange trænger man til noget mere lige-ud-af-landevejen-strik.

    Jeg glæder mig meget til at se den færdige Bagtanke....

    P.S.: Hos os er det kun mig, der gider læse brugsanvisninger, men jeg er jo også den eneste af hunkøn her i huset.....

    SvarSlet
  11. For nogle år siden havde jeg slet ingen maskemakører - hvordan har jeg nogensinde kunnet leve uden? Det er en fantastisk måde at styre et strikketøj på. Den ser ud til at blive rigtig flot.

    SvarSlet
  12. Lækker blog du har. Jeg glæder mig til at følge med.

    SvarSlet
  13. Hold da op du/I har gang i mange ting. Den ser spændende ud din trøje.
    Hvis alt andet går galt - så læs brugsanvisningen - det motto lever vi efter her i huset..
    Kh hanne

    SvarSlet
  14. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.

    SvarSlet