tirsdag den 31. januar 2012

Sumpestrik...

...mellem to nattevagter. Snart skal jeg bære denne skønne trøje,  og så kan det nok være, at jeg kan tage mig sammen. Jeg har fået sovet et par timer efter nattevagten. Coca cola er ordineret, og årsag til, at jeg nu har fået støvsuget, gjort aftensmad klar, vasket sengetøj. Nu har jeg bestemt, at der er tid til sumpestrik før jeg skal være chauffør for piger, der skal til og fra.


 Jeg har glædelig udsigt til den sødeste gladeste snemand, jeg har set. Hun blev til af den nyfaldne sne mellem lørdag og søndag.
 Du kan da sagtens se, at hun har ørebøffer på, ikke?


God tirsdag til dig:-)

16 kommentarer:

  1. Sikke en gang energi du har.
    Kan godt forstå du vil sumpestrikke lidt,
    det er fuldt fortjent.

    Yt

    SvarSlet
  2. puha nattevagter og sikke meget du kan bedrive på cola. Må jeg prøve næste gang de rammer mig, tak for tippet og god strikning - det er fortjent *s*

    SvarSlet
  3. Dejligt sumpestrik - og skøn snedame.

    SvarSlet
  4. Jo jeg kan sagtens se hørebøfferne :)

    SvarSlet
  5. Skønne billeder af børn, sne og strik... Dejligt at børnene igen i år oplever så "meget" sne, at der kan kælkes og laves snemand... ;o)

    SvarSlet
  6. Dejligt med leg i sneen og skønne snemænd og -damer.

    Og ih, hvor jeg glæder mig til at se din skønne geilske Bagtanker! Jeg kender jo det med at strik skal være forholdsvis ukompliceret, når man står op efter nattevagt og efterfølgende få timers søvn - og coca cola er virkelig godt når man skal snyde kroppen "frisk i en fart" ;-)

    SvarSlet
  7. Sumpestrikning ser aldeles dejligt ud og sikken en udsigt du har til det.

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet