onsdag den 15. februar 2012

73 cm er langt..

...på bagstykket af min cardigan, når jeg kun er halvvejs. Der har været arbejde indimellem, en 18 års fødselsdag, som på bedste vis er fejret det meste af week-enden. Og så har jeg fået installeret den lille nye sjove med apps, så jeg kan gemme opskrifter på pdf og doc filer. Jeg har downloaded Dropbox, både på bærbar og ipad, jeg har uploaded billeder, strikkeopskrifter og madopskrifter til den store guldmedalje. Nu kan jeg altid hente i cyberspace når jeg vil...smart. Dropbox kan varmt anbefales til de, som ønsker det papirløse.
 Nu er vi piger ankommet her i Gåsehaven, og jeg kan fortælle dig, at vi hygger:-) Steen kommer til i morgen-han har lige arbejdsdag i dag inden han kan holde miniferie.
De næste 4 dage...ahhh

19 kommentarer:

  1. Lyder rigtig spændende. Måske man skal skifte den bærbare ud med en ipad næste gang.
    Rigtig god ferie.

    SvarSlet
  2. Man kan ligefrem se ud af billederne hvor meget I hygger !
    Ja, det er dejligt med en IPad,jeg forstår ikke hvordan jeg har kunnet leve uden Ti hi
    Rigtig god ferie til jer
    Kh hanne

    SvarSlet
  3. Rigtig god ferie, det lyder som om du er i godt selskab, og når du så har din ipad inden for rækkevidde, så ....

    SvarSlet
  4. Jeg har ingen anelse om hvad det er du taler om, men det lyder tjekket.
    Håber du får en dejlig ferie.

    SvarSlet
  5. Ja, vel er 73 cm langt - og det bliver sikkert hurtigt til mere i betragtning af, at I holder ferie. Rigtig god ferietid.
    Det lyder iøvrigt meget flot med alt det elektroniske. Jeg har set dropbox-videoen, som faktisk var ret informativ, synes jeg. Men jeg kan altså ikke rigtig overskue alle de teknologiske muligheder. Jeg tror jeg vil have et livsvarigt efterslæb her, men det er alligevel skønt at få inspiration og gode ideer rundt omkring fra, så tak for det.

    SvarSlet
  6. Sikke en masse, du har nået.
    Dropbox skal jeg vist have tjekket ud. jeg synes, det er så smart at gemme elektronisk, men det er rart, at det ikke fylder på computeren.

    SvarSlet
  7. Rigtig god ferie.
    Dropbox - det må jeg hjem og prøve! Her i Barcelona er der ikke trådløst internet og så kommer man ikke langt med Ipadén ;O(

    SvarSlet
  8. God ferie, råhygge når det er bedst :-)

    SvarSlet
  9. God hygge til jer. De 73 cm. skal du nok hurtigt få klaret. Så vidt jeg husker, plejer du at have turbo på pindende...

    SvarSlet
  10. Håber I har nogle rigtig skønne feriedage!

    Din cardigan bliver så fed, så det alene må være motivation nok til de 73 cm :-)

    SvarSlet