tirsdag den 28. februar 2012

Fald på 4 meter

Tømrerne arbejder på højtryk med den nye lagerhal. De er her fra tidlig morgen til sen eftermiddag, og så har de køreturen hjem til Vejle, for der holder firmaet til. I dag fik Steen og jeg os en forskrækkelse til middag, da én af lærlingene kom ind i køkkenet for at spørge efter det nærmeste sygehus. En anden tømrer lærling var faldet 4 meter ned på betongulv, og havde slået sig voldsomt. Jeg skyndte mig med ud, for måske en ambulance var mere relevant? Han lagde stadig på det hårde betongulv, og havde slået baghovedet voldsomt, men var fuldstændig vågen og relevant. Lidt svimmel og kvalme. Ondt over lænden. Ingen tydelige tegn på brud, men man ved aldrig om mavens bløddele er rystet så voldsomt ved faldet, at der er opstået blødning, og unge mennesker kompenserer for blødning langt hen ad vejen, så jeg synes jo nok, at en ambulance var på sin plads. Men den unge mand nægtede, og blev kørt af sin makker til sygehuset. Blev CT skannet og røntgen fotograferet som man nu gør ved et faldtraume. Han "slap" med en hjernerystelse.


Nu vil jeg finde sofaen og fortsætte mine striber, for de er for lækre. Jeg er glad. Glad for at heldet valgte den unge mand i dag.

20 kommentarer:

  1. Gys, sikke da en oplevelse. Hvor er det dejligt, at der ikke skete noget alvorligt.

    De der striber er skønne!

    SvarSlet
  2. Puh ha. Godt det ikke gik meget værre. Sofa og strikketøj er heldigvis meget beroligende efter en oprivende dag:-)

    SvarSlet
  3. Pu-ha. Ja ingen kender dagen.... Godt, at han slap forholdsvis billigt.

    SvarSlet
  4. Nej, det var da utroligt så heldigt den unge mand slap fra sit fald. Gud ske lov for det.
    Og dernæst: hvor er dine striber smukke - og hvor er felted tweed noget frygteligt dejligt garn.

    SvarSlet
  5. Puha, sikke en forskrækkelse. Jeg er også virkelig glad på den unge mands vegne. Min mand faldt også ned, da han var i tømrerlære - jeg kan stadig se det i hans blik, når han fortæller om det... Godt, der er nogle, der er heldige. Og rart for dem, du var i nærheden og ved, hvad man skal være opmærksom på.
    Dejligt strik!

    SvarSlet
  6. Sikke da en forskrækkelse. Godt det ikke var mere end hjernerystelse.
    Lækre striber du der har gang i.

    SvarSlet
  7. Hold da op, det er jo vild der ikke er sket mere. det er jo kun godt. håber det bedste for tømmeren.

    SvarSlet
  8. Føj for pokker en forskrækkelse!
    Dejligt for ham for tænk sig hvad der kunne ha´ været sket!

    Lækre striber, hvad pønser du på??

    SvarSlet
  9. Hvor heldigt at du er lettere miljøskadet. Det kunne jo have færet fatalt. Jeg kan godt forstå du glæder dig på den ugen mands vejne. Jeg kan se der ikke er langt fra tanke til handling hvad dit strik angår:)

    SvarSlet
  10. Uh...ha en forskrækkelse. Det kunne være endt helt galt. Godt der var fagfolk til stede. Hvor er de flotte farverne i har valgt. Du er modig med sådan et projekt. Men god strikkelyst. Glæder mig til at følge den.

    SvarSlet
  11. Det er forfærdelig når det skere sådan noget, jeg er glad for at der ikke sket mere skader for ham, han har være meget heldig, jeg faldt over 4-4½ meter fra mit job og idag lider jeg af det. Læge kun ikke gøre mere. ud over medicin.

    SvarSlet
  12. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet