mandag den 27. februar 2012

Udfordring

Du vil da gerne have en udfordring, vil du ikke mor?
 Maple
Igen har Uldma fristet, så det er over min evne til, hvad jeg formår at nå indenfor overskuelig tid. Jeg tænker, at mønsteret skal strikkes frem og tilbage som angivet i opskriften, men så skal teknikken være gobelinstrikning med garndunter. Det er så rigtig mange år siden, at jeg har forsøgt det (på en Kaffe Fasset vest) - og jeg opgav til sidst. Jeg er lidt spændt på dette projekt, for jeg kender én, der har store forventninger og ønsker sig denne cardigan rigtig meget....Billedet er lånt fra Rowans site, og garnet - ja det er det lækre Rowan Felted Tweed:-)

23 kommentarer:

  1. Den er så flot! Men absolut en udfordring af de store - bare at tænke på vrangpindene...

    SvarSlet
  2. Den er enormt flot, men hvorfor strikker du den ikke i jacqard på rundpinde. Det bliver under alle omstændigheder en udfordring, så hvorfor gøre det sværere for sig selv end højst nødvendigt.

    SvarSlet
  3. En meget stor udfordring, men hvor er den smuk.

    SvarSlet
  4. Den er fantastisk flot, men jeg tror jeg ville strikke den på rundpind, så man undgår at strikke frem og tilbage og så klippe den op bagefter. Man kan selvfølgelig strikke frem og tilbage, men det er væsentlig mere besværligt.

    SvarSlet
  5. Uha sikke en udfordring. Udfordringer er gode, så god arbejdslyst

    SvarSlet
  6. Hvis du har mod på det med opklipning, ville jeg bestemt også strikke på rundpind, den er vildt flot. Dejligt med udfordringer:-) Hvem af de tre er det mon der er blevet inspireret - ældste?

    SvarSlet
  7. Ja, strikke den på rundpind ville jeg også, ellers ville jeg gå død i den! Men hvor er den dog flot. Måske jeg også skulle .....

    SvarSlet
  8. Den er SÅ flot den trøje. Jeg ville også vælge at strikke den på rundpind med et par ekstra "klippe-masker" :)

    SvarSlet
  9. Det bliver et projekt, der er værd at følge.... Jeg ville helt sikkert også vælge rundpinden, men jeg er heller ikke til SÅ store udfordringer.

    SvarSlet
  10. Jeg ville elske at lave den flotte trøje - men jeg ville ikke strikke gobelinstrikning - jeg tror sagtens man kan trække trådene med hele vejen hen over arbejdet.
    Jeg ville så strikke både ret og vrang, men for at det skal være sjovt skal man strikke vrangmasken lidt alternativt. Denne vrangmaske har Marianne Isager beskrevet i Strik a la carte - og den gør mangt og meget meget nemmere, bl.a. mønsterstrik.

    SvarSlet
  11. Den er så flot. Glæder mig til at se din :-)

    SvarSlet