torsdag den 8. marts 2012

Hvad vælger du?

Min a-kasse har forsøgt at hjælpe lidt med denne video. Efterløn eller ej. Jeg har valgt. Ingen tvivl. Jeg tror, jeg kan få mere ud af pengene i min pensionsopsparing. Hvad med dig?

9 kommentarer:

 1. Jeg har så - også uden tvivl - valgt det modsatte. Det er mest smart for mig. Det er nok helt forskelligt fra person til person, hvad der bedst kan betale sig.

  SvarSlet
 2. Det samme som dig. Hvor var det nu jeg gjorde af brevet?

  SvarSlet
 3. Øv, jeg vakler stadig. Men heldigvis har jeg god tid til at søge rådgivning og tænke store tanker.

  SvarSlet
 4. Hejsa - tak for din hilsen hos mig. Ja, jeg glæder mig til at se, hvad Randers sygehus har at byde på. Har været i dagvagt på A24 i dag... stille og roligt for en gangs skyld :-)

  SvarSlet
 5. Hejsa - tak for din hilsen hos mig. Ja, jeg glæder mig til at se, hvad Randers sygehus har at byde på. Har været i dagvagt på A24 i dag... stille og roligt for en gangs skyld :-)

  SvarSlet
 6. Jeg beholder min efterlønsopsparing. Mit arbejde som lærer er stærkt belastende (og fedt!), så jeg ved ikke, hvad jeg får brug for.
  Man fraskriver sig jo også mulighed for seniorjob-ordning ved at melde sig ud.
  Men det er jo også forskelligt hvad alder man har, så der er meget, der skal tages stilling til.

  SvarSlet
 7. Jeg har også valgt at blive. Af flere grunde. Når krisen er overstået om 10-15 år, har jeg nået efterlønsalderen, så manglen på arbejdskraft kommer ikke mig til gavn. Og da jeg både slider på krop og sind, som timelønnet afløser i hjemmeplejen, og samtidig "arbejder fuldtids" som arbejdsløs, - ja, så tør jeg ikke sige senior-ordningen og efterløn fra.

  SvarSlet
 8. Jeg bliver også , men som andre også skriver så kommer det jo an på en masse ting - alder, pensionsopsparing, job ....
  Men som jeg har hørt i tv og radio - du får aldrig chancen for at komme med igen - jeg er sikker på at mit.valg er det rigtige for mig (håber jeg :)

  SvarSlet
 9. Jeg gør som dig og regner med at banken ikke svigter mig. jeg vil gå når jeg blvier 60 og så kan efterløn alligevel ikke hjælpe mig. jeg tror mange bliver skuffet når de så til den tid finder ud af hvor lidt de egentlgit får ud af efterlønnen - spørg en pensionsrådgiver i banken hvi I ønsker klarhed ...

  SvarSlet