torsdag den 15. marts 2012

Kørekortet i hus...

...og der hersker lettelse og glæde, for meget var på spil. Aftaler om kørsel med den ene og den anden veninde. Vi venter fransk udvekslingsstudent på lørdag, og Katrine har lagt planer for kørsel allerede i weekenden. Samuel skal være her i en lille uge, og der skal altså ske ting og sager.
Det lille hvide stykke papir er kærkomment, og forårsager salige smil indimellem. Jeg var passager, da kørekortet skulle afprøves. Jeg kan fortælle, at det virker godt nok:-)


Det meste af fridagen er gået med indkøb og transport til og fra. Nu er det tid til en kop kaffe, og måske lidt strik, hvis jeg orker...

22 kommentarer:

  1. Tillykke til datteren - godt gået eller skulle jeg skrive kørt ;O)

    SvarSlet
  2. Tillykke til din datter med kørekortet. Kan godt forstå hun ser glad ud.
    Fint strik du er i gang med iøvrigt.

    SvarSlet
  3. Stort tillykke til datteren - dejligt at hun kom så godt gennem både teori og køreprøve og nu kan kalde sig bilist!

    Åh, jamen, din Hyacinth bliver jo SÅ skøn!!! Bare ikke altid man orker strikke selvom man har mulighed for at sidde stille....... Nyd din kaffe og gør lige præcis hvad du har lyst til!!!

    SvarSlet
  4. Tillykke. Nu har du fået chauffør.

    SvarSlet
  5. Stort tillykke. Dejligt at være på den side af det. Sidder nu og tænker på, at der kun er 5 år til min egen knægt skal ud på vejen i bil. Pyh.... ha som tiden går. Fortsat god aften.
    Anni

    SvarSlet
  6. Tillykke med kørekortet til din datter - OG til dig. Vores sidste hjemmeboende barn fik kørekort for 1 år siden. Og hun SKYLDER mange køreture. Når man har kørt rundt med sine børn hele livet, er det dejligt at bede om at blive hentet :-)

    SvarSlet
  7. Tillykke. Det er stort. Her i huset går en 17 årig og venter på, at det bliver tid. Han har lovet at betale lidt service tilbage, når han har beviset i hånden.

    SvarSlet
  8. Skønt - nu har du fået dig en privatchauffør ;)

    SvarSlet
  9. Tillykke med kørekortet - og hvor er du kommet langt med Hyacinth.

    SvarSlet
  10. Stort tillykke til Katrine. Jeg vidste det ville gå godt;-)

    SvarSlet
  11. Tillykke med det ekstra kørekort i har fået på matriklen, altid rart med en ekstra person til at hente et rugbrød eller lign, ja måske du engang lige står og mangler garn, så kan du jo bare sende den nyslåede chauffør

    SvarSlet
  12. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet