fredag den 2. marts 2012

Overdriver jeg...


 ...når jeg siger, at nu er det forår? Skønt, skønt efter 2 dage på sofaen med kulderystelser, feber, hovedpine, nysen og hosten, papirservietter, varm te, pinex, ibumetin, - og dårlig samvittighed. Desværre var jeg så dum at tage i aftenvagt onsdag, da influenzaen var på sit højeste - med risiko for at smitte både kollegaer og patienter, jeg gør det aldrig igen.
Nu er der bedring, og jeg kan raskmelde mig fra i morgen. Hvad er mere helbredende end at sætte sig med tæppe, varm te, strikke en pind eller to? Snart kommer resten af familien, men indtil videre er det kun Molly og mig.

Jeg bilder mig ind, at hun forstår alt, hvad jeg siger til hende, ligesom jeg forstår alt, hvad hun siger til mig. I dag kommer hun med små veltilfredse grynt og gab, og jeg forstår hende så udmærket:-)

God week-end:-)

16 kommentarer:

  1. Nej det tror jeg ikke :-) hos os er det også forår. God bedring til dig.

    SvarSlet
  2. Dejligt med forår:) Kaffen smager bedre udenfor i solhjørnet, - det gør den altså.

    SvarSlet
  3. Pas nu på ikke at blive overstadig, foråret kan jo være lumsk. God bedring

    SvarSlet
  4. God bedring og ja, jeg håber også at foråret er på vej. Dejlige billeder du viser af sol, og din skønne hund.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  5. Der er heller ikke tvivl i mit sind om, at Molly naturligvis forstår alt, hvad du udtrykker over for hende. Hun ser iøvrigt sød ud. Og forår kan man ikke overdrive - jeg satser på at flytte havebordet ud på terassen i den kommende weekend. Håber du er frisk igen.

    SvarSlet
  6. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.

    SvarSlet