onsdag den 7. marts 2012

Tillykke med det halve kørekort i dag

Katrine har bestået teorikøreprøve i dag med NUL fejl. Kørelæreren trækker 1000,- kr fra i rabat til alle elever, der har nul fejl, så hun er da ikke til at skyde igennem. Nu ser hun frem til praktisk køreprøve i næste uge...samt at "hendes" bil snart bliver frikørt som demobil hos forhandleren...for indtil videre har hun bestilt og bestemt, at børneopsparingen skal bruges på en VW UP.  
Og jeg...jeg er bare et skravl. Jeg har ligget og rystet under dynen hele natten, tilbagevendende feber, hoste og svimmelhed sådan en fridags-morgen efter 2 dage, hvor det er gået den rigtige vej, og studie og arbejde er klaret uden problemer. Det hele virker så lumsk, at jeg havde mistanke om en skjult blærebetændelse. Så tidligt som muligt i morges, tog jeg til sygeplejersken på lægehuset, hun har mikroskop og urinstix, og kan give svar på 5 minutter. Men nej, ingenting der. Mens jeg stod der i lægehuset, havde jeg lyst til at få lægen til at ordinere antibiotika - bredspektret - for tid og tålmodighed mht sygdom, det er der ingen der har. I samme øjeblik husker jeg lige, at vi skal det stigende forbrug af antibiotika til livs - og ja, så er der kun én vej - at finde tiden og tålmodigheden, samt sengen og dynen...og håbe på, at immunforsvaret (meget snart) får gjort sit arbejde færdigt

Imens bliver der så absolut intet strikket..

16 kommentarer:

  1. Din stakkel - rigtig god bedring! Jeg håber du har lidt kræfter til strik, iPad ....
    Det ser spændende ud dit strikketøj ;O)
    Og så selvfølgelig stort tillykke med datteren - rigtig godt gået med 0-fejl ;O))

    SvarSlet
  2. Øv øv, synes du har været noget ramt af sygdom. Rigtig god bedring til dig. Ikke dårligt, tillykke med det ½ kørekort. En lille smart bil, håber hun bliver rigtig glad for den. Hvor blir´den bare flot trøjen. Skønne farver. Følger spændt. Som tidligere skrevet, du er modig, men det ser bare godt ud.

    SvarSlet
  3. Åh stakkel. Har selv lige været turen igennem. Rigtig god bedring :-)

    SvarSlet
  4. Åh stakkels dig, det er da lidt uretfærdigt at du skal blive ved med at være sløj. Jeg håber snart du er på højkant igen, rigtig god bedring.

    SvarSlet
  5. God bedring til dig og tillykke til din datter.

    SvarSlet
  6. Åh, altså, jeg håber du snart er på højkant igen - god bedring!

    Dejligt at datteren er så tæt på kørekortet og den skønne lille bil :-)

    SvarSlet
  7. God bedring. Du har vel ikke fået rosen - det kan være lidt af en lumsk sygdom

    SvarSlet
  8. Tillykke til datteren, flot klaret. Lækker lille bil hun skal have, bare det var mig. Jeg er nemlig helt vild med din.
    Rigtig god bedring til dig, det er da rigtig øv øv.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  9. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet