mandag den 12. marts 2012

Uh ha da da..

...så koldt og trist. Nu går det den rigtige vej med influenzaen. I dag har jeg været på kursus og siddet på skolebænken - derfor er det fristende med en gåtur inden aftensmaden, for at blive blæst godt igennem, og få rystet tingene lidt på plads.

 Jeg véd, hvor jeg skal finde mejeristen...
 og i dag med selskab...
Nu serverer jeg biks og bajer (dog sodavand til børn)....så tror jeg nok, at mejeristen kan indfinde sig...

15 kommentarer:

  1. Biks og bajer, - der er nok nogen, der er heldige.

    SvarSlet
  2. Godt at høre du er i bedring. Så lige klippet fra DSA du har lagt ind. Er det mig eller ??? Jeg har ikke ord for hvad jeg synes om det klip. Absolut ikke vejledende i hvert tilfælde. Jeg synes det er pinligt...

    Nå, men stort tillykke til Katrine med bestået teoriprøve og rigtig meget held og lykke til hende med køreprøven også. Jeg er sikker på hun også består den.

    Håber ikke det er alt for slemt at undvære Line:-) Så lige på FB, at hun er træt i hovedet af ikke at tale dansk:) God idé med sådan en udveksling, det må altså være meget lærerigt og udviklende. Anders skal til London med skolen midt i april, de skal ikke udveksles, men bo på hotel - jo jo, det er vældig fint. Jeg tror de lærer mere af en udveksling, men det findes ikke på Sulsted Skole - desværre.

    Hils familien og så håber jeg vi snart kan finde en dag:-)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet