mandag den 16. april 2012

Hollandsk udveksling og Hyacinth er under behandling

Tænk sig, på min første feriedag bliver der strikket lidt på Hyacinth.
 2. ærme er godt undervejs, så mangler der såmænd kun 2 forstykker og krave:-)

Vi har fået Hollandsk udveksling - nu er det Lines tur. Anique kom lørdag aften, og søndag arrangerede vi en tur sammen med Lines venindes familie og deres to udvekslingselever.



 
Dollerup Bakker og Mønsted kalkgruber - så kan det vist ikke blive mere dansk:-) Bagefter mødtes vi hos os, og fik en rigtig hyggelig aften med de skønne unge mennesker.

16 kommentarer:

  1. Jeg er - forstå mig ret :-) - misundelig på din Hyacint. Jeg glæder mig til at følge den på vej til at blive færdig. Der må være en tredie farve i din udgave af den? Eller hvad?

    SvarSlet
  2. Udvekslingselever ? Hvor længe ? en uge eller mere.
    Dejligt, at du så samtidig har ferie og kan være der for de unge, så det ikke bliver så ensomt at være langt væk hjemmefra.

    Hyacint ser flot og spændende ud. Kan jeg se to lyse blå farver og den brunlige, så de tre farver er der ?

    Kh. Lis

    SvarSlet
  3. Skønt at se du har gang i Hyacint .....min kommer også frem ind imellem et par pinde her og der så bliver den vel færdig engang.....

    Skønt med ferie når huset er fyldt med unge mennesker

    Kh
    Jane

    SvarSlet
  4. Yes, et glimt af din Hyacinth :-) Den er jeg så spændt på!!!

    Sikke mange gode oplevelser I giver de unge hollændere - de kan da kun være fuldt ud tilfredse med opholdet!!! Dejligt at være hos en familie, der engagerer sig så meget og ikke bare lægger hus til "fordi man skal"!!! Fortsat god fornøjelse med den ekstra beboer :-)

    SvarSlet
  5. Det ser rigtig hyggeligt ud. Mon ikke jeres hollænder bliver glad for opholdet? Flot hyacint.

    SvarSlet
  6. Det må være en gave for jer alle med sådan et friskt pust fra det store udland. Jeg glæder mig til at se din Hyacinth. Jeg har fået lidt gang i pindene igen. Det hjalp med nye briller :-)

    SvarSlet
  7. Hyacinth ser fin ud, der er ikke meget mrs Bucket over den, det er en fin og velsiddende trøje. Glæder mig til at se den, når den bliver færdig.
    Gæster fra Holland på udveksling lyder rigtig hyggeligt, det er altid rart med lidt nyt fra den store verden.

    SvarSlet
  8. Jeg er ret vild med dit farvevalg.
    Gæster fra andre lande er altid en oplevelse.

    SvarSlet
  9. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet