tirsdag den 21. august 2012

En lille ny..

Jeg er bestilt til at tage billede af mejeriets nye kalv. Steen vil så gerne, at jeg skriver om nyt og stort og småt her på mejeriet. Engang skal vi flytte herfra, for vi er her kun til låns i en årrække, og så er det godt at have billeder og mindes. I dag skal koen vaskes, og det er AA (Anders Andersen) mand for. Han passer på det hele, og sørger for, at her er pænt og ordentlig. Han er god til at se, hvor der trænger, og intet går hans næse forbi. 
Koen er til tider et tilløbsstykke for unge festglade mennesker, der kører forbi - den kan være pissestander, klatreko eller også bliver den bare aet på ryggen og får et par venlige ord med på vejen til næste destination. Jeg har enkelte gange en fredag eller lørdag ved nattetid været ude og forsvare dens ære og værdighed. Den står her endnu, og har tilmed fået en lille kalv.

 Dagens produktion er ved at være kørt igennem mejeriet på dette tidspunkt. Resten af dagen bliver der løbende vejet mælk ind til morgendagens produktion.
Det var så lige lidt om nyt, stort og småt...

9 kommentarer:

  1. Godt der er en mand, som AA :-) der vasker koen og ser efter alt er fint.
    Pissestander synes jeg måske nok lige er i overkanten af hvad man byde en sortbroget ko og kalv :-)

    SvarSlet
  2. Vi havde ogsä en ko stäende uden for vores restaurant... i 5 är stod den der og lokkede utallige unger og og kravle. Sä meget at den blev ret slidt!

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet